Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 66: Ο Μάρκος παραμένει στη φυλακή

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 66: Ο Μάρκος συνεχίζει να κρατείται στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, η Ευγενία και ο Ιάσωνας ετοιμάζονται να τον καταγγείλουν για την απαγωγή των παιδιών τους.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος Επεισόδιο 66: Ο Μάρκος παραμένει στη φυλακή

Από την άλλη πλευρά, η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο αρχοντικό και αντιλαμβάνεται ότι ο Ιάσωνας έχει οργανώσει την αναχώρηση της οικογένειας για την Αμερική, αμέσως μετά το μνημόσυνο της Μαργέτας.

Ωστόσο, μια απροσδόκητη εξέλιξη στη συμφωνία του Ιάσωνα με τους Γερμανούς ανατρέπει τα σχέδια του, προσφέροντας προσωρινή ανακούφιση στην Αλεξάνδρα. Παρ’ όλα αυτά, είναι σαφές για την Αλεξάνδρα ότι η ζωή μαζί τους θα γίνει ακόμα πιο δύσκολη.

Την ίδια περίοδο, ο Στέφανος βρίσκεται μακριά, στη Μεσσηνία, μακριά από την αγαπημένη του Μαργέτα. Εν τω μεταξύ, η Μαργέτα, επιστρέφοντας στο σπίτι της στην Κηφισιά, αντιμετωπίζει μια αναπάντεχη επίσκεψη.

Αυτές οι εξελίξεις θέτουν πολλά ερωτήματα: Πώς θα επηρεάσει η φυλάκιση του Μάρκου την οικογένεια; Ποια είναι η ταυτότητα του αναπάντεχου επισκέπτη της Μαργέτας; Και ποιες είναι οι συνέπειες της αλλαγής σχεδίων για τον Ιάσωνα και την οικογένειά του; Πώς θα εξελιχθεί η ζωή της Αλεξάνδρας μέσα σε αυτό το σύνθετο πλαίσιο διαπροσωπικών σχέσεων και συναισθημάτων; Τέλος, ποιος θα είναι ο ρόλος του Στέφανου σε αυτό το δραματικό σκηνικό;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 67, 68, 69, 70, 71, 72, 73

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς Β' ΚύκλοςΈρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 66ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια