Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 62: Ο Μάρκος θεωρεί πως έχει ξεμπερδέψει

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 62: Η Άννα εκφράζει ανησυχία για την υγεία της μητέρας της, απειλώντας τα σχέδια της Μαργέτας και του Στέφανου, οι οποίοι κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν στην πρωτεύουσα.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 62: Ο Μάρκος θεωρεί πως έχει ξεμπερδέψει

Η Μαργέτα και ο Στέφανος πρέπει να παραμείνουν αόρατοι, καθώς η αποκάλυψη της παρουσίας τους θα θέσει τις ζωές τους σε κίνδυνο. Παρά τις προσπάθειές τους, ένας μπράβος τους ανακαλύπτει, αλλά καταφέρνουν να του ξεφύγουν. Ο Στέφανος, αισθανόμενος πιο ασφαλής, αποφασίζει να πάρει την Άννα και να επιστρέψουν στη Μεσήνη, ενώ η Μαργέτα μένει στην Αθήνα.

Στη Μεσσήνη, ο Μάρκος πιστεύει ότι έχει απαλλαγεί οριστικά από τη Νότα και ότι η θεία της Ευγενίας δεν αποτελεί πλέον απειλή. Σχεδιάζει να φύγει με την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους, επιδιώκοντας μια ήρεμη ζωή ως μεγάλη οικογένεια, μακριά από παρελθοντικές πληγές. Ο Ιάσονας, ανυποψίαστος για τα σχέδια τους, δεν αποτελεί εμπόδιο στα σχέδιά τους. Ωστόσο, η Νότα τους εντοπίζει και επιχειρεί να σκοτώσει την Αλεξάνδρα.

Έρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 63: Αποφασίζει να μη μιλήσει στον Μιχάλη

Παράλληλα, ο Μίμης συνέρχεται από μια επίθεση της Νότας, αλλά εκείνη, για να τον αποφύγει, τον δολοφονεί χρησιμοποιώντας το όπλο του Μάρκου. Η Μαργέτα, από την άλλη πλευρά, ανησυχεί βαθιά καθώς οι ώρες περνούν χωρίς νέα από τον Στέφανο, την Άννα και τη Δήμητρα, οι οποίοι έχουν φύγει.

Τέλος, η Νότα φτάνει στο αρχοντικό για να ειδοποιήσει τον Ιάσονα ότι η γυναίκα του έχει φύγει με τον Μάρκο. Αυτή η αποκάλυψη φέρνει νέες εξελίξεις στην ήδη τεταμένη κατάσταση.

Πώς θα αντιδράσει ο Ιάσονας στην είδηση της φυγής της γυναίκας του με τον Μάρκο; Θα καταφέρει η Μαργέτα να εντοπίσει τον Στέφανο και την Άννα; Και ποια θα είναι η τύχη της Αλεξάνδρας μετά την επίθεση της Νότας;

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openέρωτας φυγάς open 2ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς β κύκλος spoilerΈρωτας Φυγάς Β' ΚύκλοςΈρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 62έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας κυκλος 2έρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ νεο επεισοδιοερωτασ φυγασ πρεμιεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειερωτας φυγας τρειλερΈρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 8ζουμη ερωτας φυγαςσποιλερ ερωτας φυγας