Έρωτας Φυγάς – Τυφλωμένη απο ζήλια – Εξοντώνει την αντίζηλο

Έρωτας Φυγάς – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς θα παρακολουθήσουμε την πτώση της Αλεξάνδρας. Η θανατηφόρα σύγκρουση που είχε ως αποτέλεσμα τον χαμό του Μάρκου αποτελεί το τελευταίο κομμάτι στον οδυνηρό χαρακτήρα της Αλεξάνδρας, η οποία είχε ήδη χάσει τη Μαργέτα. Παρ’ όλα αυτά, προσπαθεί να συγκεντρώσει τα κομμάτια της ζωής της για χάρη των παιδιών της.

Έρωτας Φυγάς – Τυφλωμένη απο ζήλια – Εξοντώνει την αντίζηλο

Στο πλευρό της βρίσκεται ο Ιάσονας, ο οποίος την υποστηρίζει και την παροτρύνει να μετακομίσει μαζί του στο Κιάρι, προκειμένου να μην είναι μόνοι τους και να έχουν μια στήριξη. Η Αλεξάνδρα αποδέχεται την πρότασή του, επιστρέφει στο Κιάρι, και οι σχέσεις τους αναπτύσσονται θετικά. Ο Ιάσονας δείχνει πιστός στην υπόσχεσή του ότι δεν επιδιώκει κάτι παραπάνω, και η Αλεξάνδρα εκφράζει συγκίνηση για τη μεταμόρφωση του σε καλύτερο άνθρωπο.

Έτσι, η Αλεξάνδρα και ο Ιάσωνας ζουν πλέον στο Κιάρι, με τη συνοδεία της Ουρανίας για υποστήριξη και φροντίδα. Η Μαργέτα παραμένει αγνοούμενη, και μόνο η Αννα γνωρίζει ότι είναι ακόμα ζωντανή. Ταυτόχρονα, με την είδηση του θανάτου της μητέρας του, ο Ιάσωνας αποφασίζει να παραδώσει ολόκληρη την περιουσία της Μαργέτας για να εξασφαλίσει την Αλεξάνδρα και τα παιδιά τους.

Μια μέρα που πηγαίνει στη δουλειά του, συναντά μια γυναίκα, την Άρτεμις, που αντιμετωπίζει προβλήματα με το αυτοκίνητό της. Ο Ιάσωνας σταματάει να τη βοηθήσει, δημιουργώντας έτσι ένα πρώτο σημείο επαφής μεταξύ τους. Αυτή η συνάντηση σηματοδοτεί την είσοδο της Άρτεμις στη ζωή του Ιάσωνα, καθώς είναι η νέα γιατρός του νοσοκομείου.

Ξεκινά ένα νέο ειδύλλιο μεταξύ του Ιάσωνα και της Άρτεμις, που φαίνεται να φέρνει χαρά στην καρδιά του Ιάσωνα. Ωστόσο, η συχνή απουσία του από το σπίτι λόγω των συναντήσεών του με την Άρτεμις δημιουργεί ζήλια στην Αλεξάνδρα, η οποία αρχίζει να αισθάνεται ξανά έρωτα για τον Ιάσωνα λόγω της τρυφερότητάς του. Η στιγμή που θα διεκδικήσει πάλι την προσοχή του έφτασε!

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω