Έρωτας Φυγάς – Το φινάλε βάφεται με αίμα

Έρωτας Φυγάς – Το τελευταίο διπλό επεισόδιο της δραματικής σειράς θα προβληθεί στις 5 Ιουλίου και υπόσχεται να συναρπάσει το κοινό με ένα αναπάντεχο φινάλε. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μαργέτα και ο Στέφανος θα αντιμετωπίσουν τον Κοντογιάννη στην τελική σύγκρουση, με τη ζωή ενός εξ’ αυτών να κρέμεται από μια κλωστή.

Έρωτας Φυγάς – Το φινάλε βάφεται με αίμα

Αφού ο Κοντογιάννης εισβάλλει στο σπίτι της, η Μαργέτα δεν είναι μόνη. Ο Στέφανος, γνωρίζοντας την αλήθεια για το σκοτεινό παρελθόν του, είναι έτοιμος να υπερασπιστεί τη ζωή της αγαπημένης του γυναίκας. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Παύλος, αποκαλύπτοντας τις πραγματικές του προθέσεις, απειλεί να σκοτώσει τη Μαργέτα και μετά τον Στέφανο. Η κατάσταση ξεφεύγει όταν ακούγονται τρεις πυροβολισμοί που στροβιλίζουν στον αέρα.

Ο Κοντογιάννης, πριν ολοκληρώσει την εκδίκησή του, πέφτει θύμα των πυροβολισμών, σηματοδοτώντας έτσι το τέλος του τρόμου για τη Μαργέτα και τον Στέφανο. Πλέον η Μαργέτα είναι ελεύθερη να ζήσει όπως επιθυμεί χωρίς να φοβάται τίποτα και κανέναν. Οι δύο εραστές, ελεύθεροι από τον εφιάλτη του παρελθόντος, επιτρέπονται να αντιμετωπίσουν το μέλλον χωρίς εκκρεμότητες, ενώ οι εξελίξεις αναμένονται να αναστατώσουν το κοινό καθώς η σειρά κλείνει τις πύλες της μετά από μία συναρπαστική σεζόν.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ