Έρωτας Φυγάς – Το εξώγαμο του Δεμερτζή πουλάει τον Ιάσωνα

Έρωτας Φυγάς – Στην επόμενα επεισόδια της σειράς, περιμένουμε ανατρεπτικές εξελίξεις που θα συγκλονίσουν το κοινό. Ένα άτομο που μέχρι πρότινος φαινόταν να έχει μόνο σκοτεινές προθέσεις εναντίον του Δεμερτζή, αποκαλύπτεται ως ο αδερφός του Ιάσωνα, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη ένταση στην ιστορία.

Έρωτας Φυγάς – Το εξώγαμο του Δεμερτζή πουλάει τον Ιάσωνα

Ο Φάνης, με κίνητρο το αίσθημα της αδικίας, έφτασε στη Μεσσήνη με σκοπό να καταστρέψει τον Ιάσωνα. Αντί να αποκαλύψει τα χαρτιά του αμέσως, όμως, καταστρώνει ένα σχέδιο που θα αποκαλύψει στον Ιάσωνα την αδερφική του σχέση με τον Δεμερτζή. Ο Φάνης, αποκαλύπτοντας το μυστικό του, αναστατώνει τον Ιάσωνα, που μέχρι τότε ζούσε με την άγνοια της ύπαρξής του. Αν και ο Στέφανος προσπαθεί να τον αποτρέψει, λέγοντάς του ότι δεν ευθύνεται για τα προβλήματα του ο Ιάσωνας, ο Φάνης δεν εγκαταλείπει τα σχέδιά του.

Αποστέλλει ανώνυμες επιστολές στον Ιάσωνα, υποστηρίζοντας ότι υπάρχει άλλος κληρονόμος του Δεμερτζή, ένας ακόμα αδελφός που έχει αναδειχθεί από το πουθενά. Ο Ιάσωνας, αρχικά αναξιόπιστος απέναντι στα όσα διαβάζει, αρχίζει σιγά-σιγά να αμφιβάλλει και να νιώθει ανασφάλεια. Η πιθανότητα ύπαρξης ενός αδελφού που θα διεκδικήσει μέρος της περιουσίας του δημιουργεί αντιφάσεις και αναστάτωση στον κόσμο του. Έτσι, ο Ιάσωνας βρίσκεται σε έναν ατελείωτο αγώνα να αντιμετωπίσει τις αποκαλύψεις και τις ανασφάλειες που φέρνει μαζί του το αδελφικό αυτό μυστικό.

Η σειρά συνεχίζει να εξελίσσεται με τρόπο που κρατά το κοινό σε αγωνία, καθώς οι σχέσεις, οι ανατροπές και οι εντάσεις ανεβαίνουν στα ύψη. Οι τηλεθεατές περιμένουν με ανυπομονησία να δουν πώς θα εξελιχθεί η ιστορία και ποιο θα είναι το μέλλον των χαρακτήρων σε αυτό το συναρπαστικό κεφάλαιο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ