Έρωτας Φυγάς – Το εξώγαμο του Δεμερτζή εκδικείται τον Ιάσωνα

Έρωτας Φυγάς – Ο Φάνης, ο εξώγαμος γιος του Γιώργου Δεμερτζή, αισθάνεται βαθιά αδικημένος από την οικογένεια του και ζει χωρίς αναγνώριση ή οικονομική υποστήριξη. Έχοντας αναπτύξει ένα αίσθημα εκδίκησης, στοχεύει να κατακτήσει την περιουσία της οικογένειας του, με σύμμαχο την Άρτεμη, μια γυναίκα με δικούς της λόγους να ενεργεί εναντίον του Ιάσωνα, του ετεροθαλούς αδερφού του Φάνη.

Έρωτας Φυγάς – Το εξώγαμο του Δεμερτζή εκδικείται τον Ιάσωνα

Η Άρτεμης, με την  εκθαμβωτική ομορφιά και γοητεία της, σχεδιάζει να σαγηνεύσει τον Ιάσωνα, ο οποίος βρίσκεται σε ευάλωτη κατάσταση λόγω της σχέσης του με την Αλεξάνδρα. Ο στόχος της είναι να τον κάνει να ερωτευτεί αυτήν, να χωρίσει από την γυναίκα του, ή ακόμα και να την παντρευτεί, ανοίγοντας το δρόμο για την εκμετάλλευση της περιουσίας του. Ταυτόχρονα, ο Φάνης εστιάζει στην Ευγενία, η οποία μετά τον θάνατο του συζύγου της Μάρκου από αυτοκινητικό δυστύχημα, έχει γίνει χήρα με μεγάλη περιουσία.

Ο Φάνης σχεδιάζει να την κατακτήσει, με σκοπό να αρπάξει την περιουσία της. Οι σχέσεις, οι συνωμοσίες και οι επιθυμίες για εκδίκηση και πλούτο οδηγούν τους χαρακτήρες σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Ο Φάνης και η Άρτεμης, με το δόλιο σχέδιό τους, επιδιώκουν να αποσπάσουν τις περιουσίες και των δύο αδερφών και να εξαφανιστούν με τα λάφυρα.

Εν κατακλείδι, οι επιθυμίες για δικαίωση και οικονομική επιτυχία οδηγούν τους χαρακτήρες σε ακραίες ενέργειες. Ποιες θα είναι οι συνέπειες; Θα καταφέρουν να εκπληρώσουν τους σκοτεινούς τους στόχους χωρίς να πιαστούν; Και πώς θα αντιδράσουν οι άλλοι χαρακτήρες όταν αποκαλυφθούν τα σχέδιά τους;

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω