Έρωτας Φυγάς – Τινάζει στον αέρα το σχέδιο της Άρτεμις

Έρωτας Φυγάς – Ο Ιάσωνας θα ανακαλύψει την συνωμοσία του Φάνη με την Άρτεμις στα επόμενα επεισόδια, καθώς θα τους βρει σε τρυφερό τετ α τετ. Κανένα μυστικό δεν μένει κρυφό για πολύ και η Άρτεμη δεν μπορεί να κρύψει τα ίχνη της από τον Ιάσωνα, λόγω του Φάνη.

Έρωτας Φυγάς – Τινάζει στον αέρα το σχέδιο της Άρτεμις

Η Άρτεμη έχει πετύχει ένα μέρος του σχεδίου της, κερδίζοντας μια θέση στο νοσοκομείο, αντικαθιστώντας τον Μιχάλη που παραιτήθηκε για να στηρίξει τη Νάντια που είναι κρατούμενη στη φυλακή. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, απέκτησε ακόμα και τη θέση της διευθύντριας. Αυτή η θέση της δίνει επιπλέον πλεονέκτημα για το σχέδιό της εναντίον του Ιάσωνα και της Ουρανίας, παραμένοντας απαρατήρητη. Με αυτή τη θέση, κερδίζει τον σεβασμό της κοινότητας και ταυτόχρονα παραμένει υπεράνω από κάθε υποψία. Ωστόσο, δυσκολεύει τη ζωή της Ευγενίας, που εργάζεται στο ίδιο νοσοκομείο, γνωρίζοντας τη σχέση της με τον Φάνη.

Η Άρτεμη έχει μάθει πολλά για τον Ιάσωνα, αλλά ο ίδιος δεν ξέρει τίποτα για εκείνη. Επιπλέον, ο Δεμερτζής δεν γνωρίζει τη σχέση του Φάνη με τη νέα διευθύντρια. Ωστόσο, ο Ιάσωνας ετοιμάζεται να ανακαλύψει τα πάντα. Καθώς πηγαίνει για έγγραφα στο νοσοκομείο, συναντά τυχαία τον Φάνη και την Άρτεμη, που μοιράζονται ένοχα μυστικά. Κανείς δεν έχει καταλάβει την παρουσία του στο χώρο, αλλά ο Ιάσωνας είναι αποφασισμένος να αποκαλύψει την αλήθεια που κρύβουν.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ