Έρωτας Φυγάς – Στέφανος – Μαργέτα τραβούν χωριστούς δρόμους

Έρωτας Φυγάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η δράση εστιάζεται στη ριζοσπαστική απόφαση του Στέφανου να τερματίσει τη σχέση του με τη Μαργέτα. Η απόφασή του αυτή πηγάζει από έναν μυστηριώδη και σοβαρό λόγο, τον οποίο γνωρίζει μόνος του.

Έρωτας Φυγάς – Στέφανος – Μαργέτα τραβούν χωριστούς δρόμους

Αποκαλύπτεται πως παρακρατικοί σχεδιάζουν να απαγάγουν τον Στέφανο, όπως επίσης και τον Ιάσωνα, γνωρίζοντας πλέον τη σχέση της Μαργέτας με τον Στέφανο. Με το να τους κρατήσουν χωριστά, οι παρακρατικοί ελπίζουν να εκβιάσουν τον Στέφανο και να τον χρησιμοποιήσουν για τις δικές τους σκοτεινές προθέσεις. Τότε του ζητούν να χωρίζει με την Μαργέτα για να μην κάνουν κακό στον Ιάσωνα Ο Στέφανος, προσπαθώντας να προστατεύσει τον γιο της Μαργέτας από τυχόν κίνδυνο, δέχεται την πρόταση των παρακρατικών να χωρίσει με τη Μαργέτα.

Ωστόσο, η απόφασή του δεν είναι τελική και οι εξελίξεις υπόσχονται ένταση και ανατροπές. Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, οι τηλεθεατές κρατούν την αναπνοή τους, ανυπομονώντας να δουν πώς θα αντιδράσει η Μαργέτα σε αυτήν την απόφαση και ποιος θα είναι ο επόμενος κίνδυνος που θα αντιμετωπίσουν οι χαρακτήρες. Η σειρά υπόσχεται ανατροπές και συναισθηματικό βάθος καθώς οι ήρωες αντιμετωπίζουν τις δοκιμασίες του παρελθόντος και του παρόντος.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ