Έρωτας Φυγάς spoiler: Xάνει τον έλεγχο και σημαδεύει με όπλο την Ευγενία

Έρωτας Φυγάς spoiler: Το αποψινό επεισόδιο ήταν πραγματικά συναρπαστικό. Ο Μάρκος έχασε εντελώς τον έλεγχο καθώς καταφέρνει να σημαδέψει την Ευγενία με το όπλο του. Ο λόγος γι’ αυτό ήταν ότι είχε εντοπίσει ότι η Ευγενία είχε πυροβολήσει την Αλεξάνδρα.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Xάνει τον έλεγχο και σημαδεύει με όπλο την Ευγενία

Σε αυτό το χάος, η Νότα επενέβη φωνάζοντας στον Μάρκο να μην πυροβολήσει, ενώ η Ευγενία δεν παραδεχόταν την ενέργεια αυτή. Αντίθετα, ο Μάρκος ακολούθησε τη συμβουλή της Αλεξάνδρας, αποφασίζοντας να μην επιβεβαιώσει τις υποψίες του.

Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να πάρει άδεια από το νοσοκομείο και επιστρέφει σπίτι της με τον Ιάσωνα. Ενώ αυτό συμβαίνει, η Μαργέτα συνεχίζει τον προεκλογικό της αγώνα με πάθος.

Αλλά το πιο ενδιαφέρον μένει για τον Κοντογιάννη, που παραμένει εξαφανισμένος. Οι οικοπεδοφάγοι συζητούν ότι ίσως πρέπει να δολοφονήσουν τον Παράσχο, και αντίστοιχες σκέψεις κάνουν και οι κομματάρχες για τη Μαργέτα.

Τέλος, ο Φάνης, ανιψιός του Παράσχου, εμφανίζεται μπροστά του, αλλά εκείνος είναι πολύ καχύποπτος. Τελικά, ο Μάρκος, ακολουθώντας τη συμβουλή της Αλεξάνδρας, ψεύδεται στην Ευγενία, λέγοντάς της ότι δεν πιστεύει ότι εκείνη πυροβόλησε την Αλεξάνδρα. Ταυτόχρονα, ο Ιάσωνας παρουσιάζει δημόσια την Ουρανία ως δικό του πρόσωπο, προκαλώντας οργή στη Μαργέτα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω