ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Το σχέδιο που θα τιναχτεί στον αέρα!

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Παρόλα τα ψέματα που τους είπαν αυτή και ο αγαπημένος της, η κυρία Δεμερτζή αναγνωρίζει ότι έχει μπροστά της μια μοναδική ευκαιρία να χαρίσει στο γιο της ένα διάδοχο και κληρονόμο της τεράστιας περιουσίας της οικογένειας.

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Το σχέδιο που θα τιναχτεί στον αέρα!

Ξεκαθαρίζει λοιπόν στην Αλεξάνδρα πως θα βοηθήσει τον Μάρκο μόνο αν εκείνη δεχτεί να παντρευτεί τον Ιάσονα και ουσιαστικά την πάει με το ζόρι στην εκκλησία. Κάθε φορά που η κοπέλα την παρακαλεί να αλλάξει γνώμη, η Μαριέττα σπεύδει να της θυμίσει ότι με αυτόν το γάμο ξεπληρώνει τη ζωή του αγαπημένου της, που αλλιώς θα οδηγηθεί στο απόσπασμα.

Η Ελπίδα, που έχει αντιληφθεί ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, προσπαθεί να ανακαλύψει τι, ενώ η Γεωργία νιώθει το μίσος της για αυτή την κοπέλα, που ήρθε ξαφνικά στο κτήμα και άλλαξε τα πάντα, να μεγαλώνει. Την ίδια στιγμή, μόνος και απελπισμένος στη φυλακή, ο Μάρκος βυθίζεται καθημερινά στο σκοτάδι. Το γεγονός ότι δεν έχει νέα της Αλεξάνδρας τον τρελαίνει με αποτέλεσμα να γίνεται επιθετικός με όλους, συγκρατούμενους και φύλακες. Δεν φαντάζεται φυσικά ότι η γυναίκα που αγαπά έχει ήδη παντρευτεί κάποιον άλλο και λέγεται πλέον κυρία Δεμερτζή.

Αυτή και ο Ιάσονας βρίσκονται κιόλας στο ταξίδι του μέλιτος, κι εκείνος δεν χάνει ευκαιρία να της εκφράζει την αγάπη και την ευγνωμοσύνη του που έγινε δική του. Η κοπέλα από την πλευρά της προσπαθεί με κάθε τρόπο να κρύψει το γεγονός ότι είναι έγκυος, γιατί ξέρει πως, αν ο άντρας της το καταλάβει, το σχέδιο της Μαριέττας θα τιναχτεί στον αέρα και ο Μάρκος θα το πληρώσει με την ίδια του τη ζωή.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΈρωτας ΦυγάςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER