ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Θα βρεθεί ξανά στην φυλακή

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Ο Μάρκος θα βγει εκτός εαυτού όταν ακούσει έναν άντρα να μιλάει άσχημα στην Αλεξάνδρα και στην Ευγενία. Με αποτέλεσμα, να τον πυροβολεί και να το συλλαμβάνει η αστυνομία. Έτσι, θα βρεθεί για ακόμα μια φορά στην φυλακή.

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Θα βρεθεί ξανά στην φυλακή

Η Ευγενία θα φύγει από το Κιάρι προκειμένου να σκεφτεί εάν θα πρέπει να συνεχίσει την σχέση της με τον Μάρκο αλλά και αν θα μείνει στο νοσοκομείο ή θα πάρει την απόφαση να φύγει. Ο Μάρκος ,όμως, θα την αναζητήσει για να μιλήσουνε με αυτή την συνάντηση να μην έχει θετική έκβαση. Θα τον δούμε να μπλέκεται σε έναν καβγά, με ένα μεθυσμένο άντρα. Ο άντρας αφήνει δημόσια υπονοούμενα ότι ο Μάρκος διατηρεί σχέση με την γιατρό.

Τότε οι δύο άντρες έρχονται σε κόντρα και ο μεθυσμένος προσπαθεί να βγάλει το όπλο του. Ωστόσο, ο Μάρκος βγάζει πρώτος το δικό του και τον πυροβολεί, με εκείνον να πέφτει κάτω. Ο άντρας οδηγείται αιμόφυρτος στο νοσοκομείο και ο Μάρκος συλλαμβάνεται. Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Μαργέτα θα αναλάβει δράση για να καθαρίσει το όνομα της οικογένεια της μετά τις αποκαλύψεις που έγιναν.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

SPOILERΈρωτας ΦυγάςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER