Έρωτας Φυγάς Spoiler: Στήνει παγίδα θανάτου στην Αλεξάνδρα

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Ευγενία στήνει παγίδα θανάτου για την Αλεξάνδρα, δημιουργώντας νέες συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά. Προσπαθεί ενεργά να απομακρύνει την Αλεξάνδρα από τη μέση.

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Στήνει παγίδα θανάτου στην Αλεξάνδρα

Στη συνέχεια, η Αλεξάνδρα αναχωρεί για το δάσος με σκοπό να συναντήσει τον Μάρκο. Ωστόσο, εκεί ανακαλύπτει την Ευγενία να την απειλεί με ένα όπλο, σύμφωνα με το ρεπορταζ. Ακόμη, η Ευγενία την αναγκάζει να τερματίσει την ζωή της, προκειμένου να κάνει να φαίνεται ότι αυτοκτόνησε.

Ενώ η Αλεξάνδρα, έντρομη, της λέει: “Δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος εσύ, μην το κάνεις”, την στιγμή που το όπλο πλησιάζει προς αυτήν, αυτό εκπυρσοκροτεί και πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος. Αργότερα μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση. Εν τω μεταξύ, ο Μάρκος, καθώς οι ώρες περνούν, προσπαθεί ανυπομονητικά να εντοπίσει την Αλεξάνδρα, ενώ η Ευγενία είναι στο σπίτι και με τη βοήθεια της Νότας προσπαθεί να ηρεμήσει, προκειμένου να μην προδοθεί.

Όταν η Αλεξάνδρα συνέρχεται, ανακοινώνει στην Ευγενία ότι θα αποκαλύψει τα γεγονότα σε όλους. Εκείνη προσπαθεί ενεργά να την πείσει ότι όλα αυτά ήταν φαντασίες της. “Τι εννοείς; Μάλλον έχεις παραισθήσεις ακόμα…” της λέει. Η Αλεξάνδρα, τελικά, αποφασίζει να μην καταθέσει κανέναν κατηγορητικό λόγο, προκειμένου να μην ενοχοποιηθεί ο Μάρκος.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerερωτας φυγας ΑλεξάνδραΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαΈρωτας Φυγάς ευγενιαερωτας φυγας τρειλερ