ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: ΣΟΚ! Δίνει μάχη για την ζωή του

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Ο Ιάσωνας είναι αποφασισμένος να δώσει τέλος στη ζωή του Μάρκου, πιστεύοντας ότι είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλει τελείως την Αλεξάνδρα από το μυαλό του. Όπως έχουμε ήδη αποκαλύψει, ο Δεμερτζής προσλαμβάνει κάποιον να πειράξει τα φρένα του αυτοκινήτου του Μάρκου, το οποίο όμως αναχαιτίζει η Ευγενία, συνοδευόμενη από την Αλεξάνδρα. Οι δύο γυναίκες επέζησαν από θαύμα από το τροχαίο που ακολούθησε.

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: ΣΟΚ! Δίνει μάχη για την ζωή του

Όπως είναι φυσικό, ο Στέφανος και ο Μάρκους πιστεύουν από την αρχή ότι ο Ιάσωνας προκάλεσε το σαμποτάζ στο αυτοκίνητο. Όταν τελικά έχουν στα χέρια τους συγκεκριμένα στοιχεία, ενημερώνουν τη Μαργαρίτα, η οποία είναι συγκλονισμένη από την πράξη του γιου της. Η Αλεξάνδρα μαθαίνει κατά λάθος και για την ευθύνη στο ατύχημα και συνειδητοποιεί ότι ο άντρας που παντρεύτηκε είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος. Τον εγκαταλείπει αμέσως και στρέφεται στον Στέφανο για προστασία.

Ο Ιάσωνας, από την άλλη, παραμένει απτόητος και σχεδιάζει νέα επίθεση, αυτή τη φορά εναντίον του ίδιου του Στέφανου. Πλησιάζει έναν παλιό γνώριμο, έναν δολοφόνο και τον προσλαμβάνει για να σκοτώσει τον αντίπαλό του. Ο δολοφόνος, όμως, έχει τα δικά του σχέδια και αντί να πραγματοποιήσει τη δολοφονία, πηγαίνει στην αστυνομία και τα αποκαλύπτει όλα.

Οι αρχές επεμβαίνουν έγκαιρα για να αποτρέψουν άλλα θύματα. Ο Ιάσωνας συλλαμβάνεται και οδηγείται στη δικαιοσύνη για τα εγκλήματά του, ενώ η Αλεξάνδρα και ο Στέφανος μπορούν επιτέλους να είναι μαζί χωρίς να κρέμονται απειλές πάνω από τα κεφάλια τους.

SPOILERΈρωτας ΦυγάςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER