ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Οπλίζει και πάει να τον σκοτώσει!

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Όλα ξεκινούν όταν ο Παύλος ομολογεί την αλήθεια: Ο Ιάσονας τον έβαλε να κόψει τα φρένα του αυτοκινήτου του Μάρκου, για αυτό και η Ευγενία με την Αλεξάνδρα οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, σε τραγική κατάσταση. Στόχος του Ιάσονα ήταν να σκοτώσει τον Μάρκο, αγνοώντας τις συνέπειες. Άθελά του, έστειλε την σύζυγό του στο νοσοκομείο, στην προσπάθειά του να σκοτώσει εν ψυχρώ τον πρώην της.

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Οπλίζει και πάει να τον σκοτώσει!

Ο Μάρκος ενημερώνεται από τον φύλακα πως πίσω από όλα κρύβεται ο Ιάσονας. Χαμός στο σπίτι των Δερμετζίδων! Ο Μάρκος αρπάζει το όπλο του και τρέχει στο αρχοντικό και απειλεί να σκοτώσει εν ψυχρώ τον Ιάσονα. Οι δύο άντρες παλεύουν σώμα με σώμα, με την Μαργέτα και τον Στέφανο να σπεύδουν στο σημείο, για να τους σώσουν.

Η Μαργέτα και ο Στέφανος τρέμουν στην ιδέα πως το μεγάλο κακό δε θα αργήσει να ξεσπάσει. Προσπαθούν να συνετίσουν τα παιδιά τους, ικετεύοντας τον Μάρκο να κάνει πίσω..

Μετά την φρικτή αυτή νύχτα, ο Ιάσονας πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα, για να καταγγείλει την επίθεση του Μάρκου. Ένας νέος πόλεμος ξεκινά ανάμεσα στους δύο.

SPOILERΈρωτας ΦυγάςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER