ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Ο Παύλος ομολογεί όσα έκανε

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Η Στέλλα προσπαθεί να κατηγορήσει την Αναστασία, οπότε η Αλεξάνδρα την απολύει και η Στέλλα αναλαμβάνει νταντά. Στην έπαυλη υποδέχονται θριαμβευτικά τον Ιάσονα για την πρώτη νίκη της ομάδας με πρόεδρο αυτόν. Η Αλεξάνδρα, αποφασισμένη να δείξει αγάπη στον Ιάσονα, τον κάνει να πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Ο Παύλος ομολογεί όσα έκανε

Ο Μήτσος, έχοντας ανακτήσει την εμπιστοσύνη της Χαράς, της λέει ψέματα και επιδίδεται στο γνωστό του πάθος, τον τζόγο. Ο Παύλος ομολογεί όλα όσα έκανε μετά από εντολή του Ιάσονα. Ο Μάρκος το μαθαίνει και οι δύο άντρες έρχονται ξανά αντιμέτωποι και οι δύο με τον θάνατο. Η Μαργέτα και ο Στέφανος ενώνουν τις δυνάμεις τους για να τους σώσουν, αλλά μπροστά στη σκηνή θα βρεθεί και η μητέρα της Ευγενίας, η οποία αρχικά φαινόταν να συμπάσχει με τον Μάρκο.

Παρά τις προσπάθειες της Μαργέτας και του Στέφανου, η κατάσταση γίνεται τεταμένη και οι δύο άνδρες κινδυνεύουν με θάνατο. Μπροστά εμφανίζεται και η μητέρα της Ευγενίας, που αρχικά φαινόταν να συμπάσχει με τον Μάρκο και ανεβάζει την ένταση. Γίνεται σαφές ότι υπάρχει μεγάλη έχθρα και δυσπιστία μεταξύ των δύο ανδρών και είναι αβέβαιο αν θα μπορέσουν να λύσουν τα ζητήματά τους και να καταλήξουν σε ειρηνική επίλυση. Τελικά, η Μαργέτα και ο Στέφανος θα προσπαθήσουν να μεσολαβήσουν για την κατάσταση και να αποτρέψουν οποιαδήποτε περαιτέρω βία.

SPOILERΈρωτας ΦυγάςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER