Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Μάρκος μαθαίνει την αλήθεια

Έρωτας φυγάς spoiler: Η ζωή της Αλεξάνδρας βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Αφού ξεπερνάει αυτόν τον κίνδυνο, αποφασίζει να αποκαλύψει την αλήθεια στον Μάρκο για τον γιο τους. Φοβούμενη μήπως στο μέλλον συμβεί κάποιο κακό, θέλει να βάλει όλες τις κάρτες στο τραπέζι.

Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Μάρκος μαθαίνει την αλήθεια

Η Ευγενία, σε μια τελευταία προσπάθεια να διατηρήσει τον Μάρκο κοντά της, αποφασίζει να απομακρύνει την Αλεξάνδρα. Καλεί την Αλεξάνδρα να συναντηθούν σε ένα δάσος και εκεί την αναγκάζει να αφήσει την τελευταία της πνοή. Η Αλεξάνδρα προσπαθεί να πείσει την Ευγενία να μην το κάνει:

«Δεν είσαι τέτοιος άνθρωπος εσύ, μην το κάνεις», της λέει, καθώς το όπλο εκπυρσοκροτεί. Η Αλεξάνδρα πέφτει αιμόφυρτη στο έδαφος. Οι ώρες περνούν και ο Μάρκος αναζητά απεγνωσμένα την αγαπημένη του. Εκείνη, ωστόσο, διακομίζεται στο νοσοκομείο σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Ταυτόχρονα, η Νότα προσπαθεί να ηρεμήσει την Ευγενία, ώστε να μη χάσει την ψυχραιμία της και προδοθεί.

Ωστόσο, η σοβαρή κατάσταση της Αλεξάνδρας δεν επιτρέπει στην Ευγενία να ηρεμήσει. Τελικά, συνέρχεται και λέει στην Ευγενία πως θα αποκαλύψει σε όλους τις πράξεις της. «Τι εννοείς; Μάλλον έχεις παραισθήσεις ακόμα», είναι η απάντηση της και προσπαθεί να την πείσει ότι όλα αυτά τα φαντάστηκε. Τελικά, η Αλεξάνδρα διστάζει να πει την αλήθεια για τον πυροβολισμό, για να μην ενοχοποιηθεί ο Μάρκος.

Όταν η Αλεξάνδρα συνέρχεται, ζητά από τη Ρηνιώ να φωνάξει τον Μάρκο, ο οποίος πραγματικά έρχεται στο πλευρό της. «Θα σου πω κάτι, αλλά υπόσχεσαι πως δεν θα θυμώσεις, ούτε θα μου ζητήσεις εξηγήσεις. Ο Γιωργάκης είναι δικό σου παιδί». Ο Μάρκος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και αρχίζει να φωνάζει:

«Πώς μπόρεσες να μου το κάνεις αυτό; Το δικό μου παιδί φωνάζει τόσο καιρό “μπαμπά” αυτόν τον άτιμο και το στέρησες από εμένα

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω