Έρωτας Φυγάς spoiler: Ο Ιάσωνας εξαφανίζει τα παιδιά

Έρωτας Φυγάς spoiler: Στο νέο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Open που θα προβληθεί σήμερα, 22/9, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Η Αλεξάνδρα βρίσκεται στη δίκη της και αποφασίζει να καλύψει τον Μάρκο, καθώς κατηγορείται ως συνεργός του. Ωστόσο, είναι παραιτημένη από όλα τα γεγονότα.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Ο Ιάσωνας παίρνει τα παιδιά και εξαφανίζεται

Η Μαργέτα φέρνει τα παιδιά της στο επισκεπτήριο, προσπαθώντας να διατηρήσει τη σχέση τους με την Αλεξάνδρα. Όμως, ο Ιάσωνας μαθαίνει τα νέα και εξοργίζεται. Παίρνει τα παιδιά και αποχωρεί από το σπίτι.

Μετά την καταγγελία για χρηματισμό της Νάντιας, εντοπίζονται χρήματα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα. Ο Μιχάλης είναι αποφασισμένος ότι πρόκειται για σχέδιο της Ελπίδας.

Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα ζητά από τον Μάρκο να την ξεχάσει και αυτός προτίθεται να το σεβαστεί. Οι σχέσεις τους φαίνεται ότι βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο.

Η Ευγενία, παρόλο που έχει πάρει εξιτήριο, αντιμετωπίζει ακόμα σκέψεις αυτοκτονίας, προκαλώντας ανησυχία στους γύρω της. Η Βάσω, ανησυχητική, αναφέρει στη Μαργέτα τις υποψίες της ότι η Αθηνά ενδέχεται να έχει πεθάνει, δημιουργώντας ακόμα περισσότερη ένταση στην πλοκή της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω