Έρωτας Φυγάς spoiler: O Ιάσωνας χαροπαλεύει – Θα καταφέρει να γλιτώσει;

Έρωτας Φυγάς spoiler: Η δημοφιλής σειρά επιστρέφει με ανανεωμένο χαρακτήρα και εντυπωσιακά επεισόδια, κάνοντας πρεμιέρα σε νέα ώρα την Κυριακή 17/9 στις 20:00 στο OPEN. Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς υπόσχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να φέρει καταιγιστικές εξελίξεις.

Έρωτας Φυγάς spoiler: O Ιάσωνας χαροπαλεύει – Θα καταφέρει να γλιτώσει;

Στο νέο κεφάλαιο της ιστορίας, οι ήρωές μας βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν σειρά από ανατροπές. Οι ισορροπίες και οι συμμαχίες που ήταν δεδομένες μέχρι τώρα καταρρέουν, ενώ παλιοί εχθροί συνεργάζονται για να αντιμετωπίσουν τους νέους κινδύνους που επικρατούν. Οι πρωταγωνιστές θα βρεθούν σε νέα μονοπάτια, αντιμετωπίζοντας νέες προκλήσεις που θα επηρεάσουν όχι μόνο τις ζωές τους, αλλά και των αγαπημένων τους.

Στην ιστορία, η Αλεξάνδρα, αντιμέτωπη με την απαγόρευση του Ιάσωνα να δει τα παιδιά της, εκδικείται με μια ακραία πράξη πυροβολώντας τον. Στην προσπάθειά της να διαφύγει, συναντά τον Μάρκο, ο οποίος προσπαθεί να την προστατεύσει, αλλά τελικά συλλαμβάνεται. Η παρουσία της θα αναταράξει τις κάρτες στο παιχνίδι.

 

 

Παράλληλα, η Μαργέτα, ενώ βρίσκεται σε αγωνία, αναγνωρίζει την ευθύνη της για τα γεγονότα και βρίσκει στήριξη στον Στέφανο. Ο Μάρκος πληροφορείται ότι η ζωή του Ιάσωνα κρέμεται από μια κλωστή, καθώς η Αλεξάνδρα είναι πιθανό να καταδικαστεί. Οι γιατροί και ένας διακεκριμένος καρδιοχειρουργός καταβάλλουν προσπάθειες για να τον σώσουν αφαιρώντας τις σφαίρες που τον πλήττουν.

Η πίστη της Μαργέτας δοκιμάζεται, αλλά έχει τον Στέφανο στο πλευρό της. Ενώ στη φυλακή, η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει την απειλή μιας συγκρατούμενης που είναι αποφασισμένη να της κάνει τη ζωή δύσκολη. Τα πράγματα επιπλέον επιδεινώνονται όταν ο Στρατής και ο Νικόλας αποφασίζουν να αντιμετωπίσουν τους επιτιθέμενους τύπους, ενώ ο Παύλος ετοιμάζει ένα θανάσιμο σχέδιο αναφορικά με τον Ιάσωνα.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

ΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerερωτας φυγας ΑλεξάνδραΈρωτας Φυγάς Β' ΚύκλοςΈρωτας Φυγάς Β' Κύκλος – Επεισόδιο 1ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια