Έρωτας Φυγάς spoiler: Νεκρή η Μαργέτα

Έρωτας Φυγάς spoiler: Η ιστορία της σειράς του OPEN αναπτύσσεται καθημερινά στις οθόνες των τηλεθεατών. Το βράδυ της Παρασκευής 6/10, το τελευταίο επεισόδιο αυτής της εβδομάδας προβάλλεται, προκαλώντας αναστάτωση, ιδιαίτερα για την Ουρανία.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Νεκρή η Μαργέτα

Στο επεισόδιο αυτό, ο Ιάσωνας και η Μαργέτα εμπλέκονται σε έναν δημόσιο, έντονο τσακωμό. Η Μαργέτα εκφράζει τις ευχές της σε αυτόν, εκφράζοντας την επιθυμία να θεωρεί την Ουρανία ως τη νέα μητέρα του παιδιού του από εδώ και στο εξής. Η αντίδραση των ανθρώπων στην περιοχή αρχίζει να αλλάζει, καθώς αποκαλύπτονται περισσότερες λεπτομέρειες για το παρελθόν της Ουρανίας.

Στο μεταξύ, ο Φάνης συστήνεται στην οικογένεια του Παράσχου και αναπτύσσει ενδιαφέρον για την Ευγενία. Η Νότα αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και φοβάται ότι η άφιξη του Φάνη θα δημιουργήσει προβλήματα στην οικογένεια.

Καθώς η Αρετή και ο Μελέτης πλησιάζουν, ο Ιάσωνας προτείνει στη Φωτεινή να πουλήσει το σπίτι της, ώστε να μετακομίσει με την Αλεξάνδρα, τα παιδιά και την Ουρανία. Αυτή η πρόταση προκαλεί αντιδράσεις και αναταραχή στην οικογένεια.

Εν τω μεταξύ, ο Στέφανος κάνει δεύτερη φορά πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Μαργέτα. Αυτή τη φορά, όλα φαίνεται να είναι στο χέρι τους για να πραγματοποιηθεί αυτός ο γάμος. Ωστόσο, η μοίρα επιφέρει ανατροπές και αντί για γάμο, οι προσκεκλημένοι βρίσκονται σε μια κηδεία.

Η Μαργέτα νιώθει ότι η ζωή της αρχίζει να αλλάζει προς το καλύτερο, καθώς με την Αλεξάνδρα έχουν γίνει σαν πραγματική μάνα και κόρη, και έχει δίπλα της τον γιο της Ιάσονα, τα εγγόνια της, και κυρίως τον άνθρωπο που αγαπά από μικρή, τον Στέφανο. Παρά τις δυσκολίες και τις δοκιμασίες που έχουν αντιμετωπίσει, η αγάπη τους δεν έχει σβήσει.

Έτσι, ο Στέφανος προτείνει γάμο στη Μαργέτα για δεύτερη φορά, και αυτή αποδέχεται με χαρά. Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και ανακοινώνει τα ευχάριστα στην οικογένειά τους. Αυτή τη φορά, δεν υπάρχουν αντιρρήσεις για τον γάμο, και οι προετοιμασίες ξεκινούν. Όλοι, εκτός από τη Νότα, φαίνεται να υποστηρίζουν την ευτυχισμένη εξέλιξη.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω