Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Νότα ζεί τον απόλυτο εφιάλτη

Έρωτας Φυγάς spoiler: Ο δεύτερος κύκλος της δραματικής σειράς του OPEN υπόσχεται ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς οι ζωές των χαρακτήρων εξελίσσονται με ασταμάτητο ρυθμό. Ας δούμε τι συμβαίνει στο επεισόδιο που προβάλλεται σήμερα.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Νότα ζεί τον απόλυτο εφιάλτη

Στο αποψινό επεισόδιο, που προβάλλεται στις 20.00, περιλαμβάνονται σημαντικά γεγονότα. Μία από τις σκηνές θα μας δείξει τη Νότα να αντιμετωπίζει μια σοκαριστική εικόνα: την Ευγενία να βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη αίματος. Η Νότα θα αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις για να προσπαθήσει να τη σώσει και να την κρατήσει στη ζωή.

Ωστόσο, η δίκη της Αλεξάνδρας θα έχει μια απρόοπτη εξέλιξη και θα διακοπεί. Την συνέχεια θα δούμε τον Μάρκο και τον Ιάσονα να βρίσκονται στο κρατητήριο, ενώ η επιστροφή της Αλεξάνδρας στο κελί της της επιφέρει ένα δυσάρεστο νέο.

Η Νότα θα βιώσει έναν εφιάλτη καθώς θα προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την Ευγενία, βρισκόμενη μέσα σε μια λίμνη αίματος, με τη βοήθεια της Παναγιώτας. Η αγωνία είναι μεγάλη καθώς αναρωτιόμαστε αν η Νότα θα καταφέρει να σώσει την ανιψιά της ή αν η Ευγενία θα χάσει τη ζωή της στα χέρια της.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς 20/9/23Έρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαΈρωτας Φυγάς ευγενιαερωτας φυγας τρειλερ