Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Νότα τελειώνει την Μαργέτα

Έρωτας Φυγάς spoiler: Οι εξελίξεις στη σειρά είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Πρόκειται να συμβεί κάτι ανατριχιαστικό, καθώς η Νότα σχεδιάζει να σκοτώσει τη Μαργέτα. Η Μαργέτα βρίσκεται σε μια πολύ ευτυχισμένη φάση της ζωής της, απολαμβάνοντας την παρουσία του Ιάσωνα και των εγγονιών της.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Νότα τελειώνει την Μαργέτα

Επιπλέον, η σχέση της με την Αλεξάνδρα έχει αναπτυχθεί σε μια σχέση μητέρας και κόρης, προσθέτοντας ακόμα περισσότερη χαρά στη ζωή της. Ωστόσο, το πιο σημαντικό είναι ότι η σχέση της με τον Στέφανο έχει αποκατασταθεί και αυτός της έχει κάνει πρόταση γάμου για δεύτερη φορά. Όλοι χαίρονται με αυτά τα νέα και οι προετοιμασίες για τον γάμο ξεκινούν.

Ωστόσο, υπάρχει ένα άτομο που δεν χαίρεται καθόλου. Αυτή είναι η Νότα, η οποία είχε στόχο την περιουσία του Παράσχου και είχε σχεδιάσει να τον κατακτήσει. Η Μαργέτα, εν τω μεταξύ, αποφασίζει να προσλάβει έναν ντετέκτιβ για να μάθει περισσότερες λεπτομέρειες για τη Νότα και το παρελθόν της. Αφού συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες, επικοινωνεί με τη Νότα και της ζητά να συναντηθούν.

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης, αποκαλύπτει τα πάντα για τους προηγούμενους γάμους και τους θανάτους των συζύγων της Νότας, απειλώντας την με τα λόγια: “Αν δεν θέλεις να μάθουν όλοι το τι έχεις κάνει, πρέπει να φύγεις. Η Νότα, αδίστακτη και στριμωγμένη από τις απειλές της Μαργέτας, αποφασίζει να δράσει.

Καθώς ετοιμάζεται να φύγει, αποσύρει ένα μαχαίρι από την τσάντα της και το χρησιμοποιεί για να επιτεθεί στη Μαργέτα. Η Μαργέτα πέφτει στο έδαφος, αιμοβόρα, ενώ η Νότα σπεύδει να πάρει τα χρυσαφικά της Μαργέτας, προκειμένου να φανεί ότι ο ληστής την επιτέθηκε. Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα και η Γεωργία ανησυχούν διότι η Μαργέτα δεν έχει επιστρέψει ακόμα…

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω