Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Μαργέτα πετάει στο δρόμο τον Ιάσωνα

Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Μαργέτα αναλαμβάνει τον έλεγχο της κατάστασης με αποφασιστικότητα. Αντί να παραμένει σε αδικία και πείνα, επιλέγει να αντιδράσει ενεργητικά. Όταν η Αλεξάνδρα επιστρέφει στο σπίτι τους, ο Ιάσωνας της απαγορεύει να μείνει μαζί του και την απειλεί ότι θα της στερήσει τα παιδιά της. Αυτό είναι πέρα για πέρα αδικαιολόγητο και ανεπίτρεπτο.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Η Μαργέτα πετάει στο δρόμο τον Ιάσωνα

Η Μαργέτα αποφασίζει να αναλάβει δράση και να ανακαλύψει πού κρύβει τα παιδιά της ο Ιάσωνας. Και τότε συμβαίνει κάτι που την σοκάρει σε βάθος. Ανακαλύπτει ότι ο Ιάσωνας, όλα αυτά τα χρόνια, διατηρούσε επαφές με τον εραστή τους, τον άνδρα που παραλίγο να καταστρέψει τον γάμο της, την Ουρανία. Αλλά δεν σταματά εκείνο. Την είχε γνωρίσει και στα παιδιά της.

Αυτή η ανακάλυψη συνιστά πραγματική προδοσία από τον γιο της, και η οργή την κατακλύζει.Αυτό το πράγμα δεν μπορεί να παραμείνει ατιμώρητο. Η Μαργέτα αποφασίζει να πάρει τα παιδιά της και να τον αποβάλει από το σπίτι της. Επιτέλους, έχει την εξουσία να αντιδράσει, να πάρει πίσω την αξιοπρέπειά της και να προστατέψει την οικογένειά της από τον προδότη.

Και τώρα, η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά. Η Μαργέτα αναλαμβάνει τον έλεγχο της καθημερινής της ζωής και αρχίζει τη διαδικασία ανακάλυψης του ποιος πραγματικά είναι ο άνθρωπος πίσω από το πρόσωπο που είχε εμπιστευτεί. Ο Ιάσωνας, απομονωμένος και απορημένος, θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξε ων του, ενώ η Μαργέτα ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της, αποφασισμένη να προστατέψει την οικογένειά της και να ζήσει με αξιοπρέπεια και αυτοσεβασμό.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

ΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerΈρωτας Φυγάς Β' ΚύκλοςΈρωτας Φυγάς Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 13ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαερωτας φυγας τρειλερ