ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Η Μαργέτα φυλακίζει την Αλεξάνδρα

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Πίσω από οτιδήποτε συμβαίνει στην ζωή της Αλεξάνδρας, κρύβεται πρώτα η Μαργέτα και μετά ο γιος της, ο Ιάσονας. Όπως θα δούμε στα παρακάτω επεισόδια της σειράς, η Αλεξάνδρα μαθαίνει ότι ο Ιάσονας έδωσε εντολή να κόψουν τα φρένα του αυτοκινήτου του αγαπημένου της, του Μάρκου.

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Η Μαργέτα φυλακίζει την Αλεξάνδρα

Έτσι, χωρίς να χάνει χρόνο, παίρνει το παιδί και πηγαίνει στο σπίτι του, με σκοπό να του αποκαλύψει την αλήθεια. Στο κατόπι της, ο Ιάσονας τη διεκδικεί από τον Μάρκο, που της παρέχει προστασία, αλλά η κατάσταση δεν αργεί να καταλήξει ακόμη μία φορά σε εμπόλεμη ζώνη.

Η Μαργέτα ενημερώνεται για τις παραπάνω εξελίξεις και αναλαμβάνει δράση. Συγκεκριμένα, φυλακίζει πλέον οριστικά την Αλεξάνδρα, ενώ ο Ιάσονας παίρνει το μωρό της και το κρύβει.

Στο μεταξύ, η Ρηνιώ κρυφακούει και μαθαίνει πού έχει κρύψει το μωρό ο άντρας και της το λέει. Οι δύο γυναίκες ξεκινούν να πάνε να το βρουν, αλλά ο Ιάσονας τις προλαβαίνει. Όμως, δεν αρκείται μόνο σ’ αυτό. Μαζεύει τα πράγματα του μωρού από το σπίτι και λέει στην Αλεξάνδρα ότι το έχει στείλει εκτός Ελλάδος. Έκτοτε, η γυναίκα ξεπερνάει τα όριά της.

Γράφει ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στον Μάρκο και το δίνει στη Ρηνιώ για να του το πάει. Εκείνη το δίνει στον ταχυδρόμο, που το αφήνει έξω από το σπίτι του, αλλά δεν φτάνει ποτέ στα χέρια του. Στο μεταξύ, η Αλεξάνδρα κλειδώνεται στο δωμάτιο της νταντάς και κόβει τις φλέβες της, ενώ η Μαργέτα αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά.

Ζητάει τη βοήθεια της Γεωργίας και του Στράτου, οι οποίοι παραβιάζουν την πόρτα και τη βρίσκουν μέσα στα αίματα. Στη συνέχεια, ο άντρας φέρνει από το νοσοκομείο τον γιατρό Μπαξεβάνη, ο οποίος σταματάει την αιμορραγία, αλλά λέει στον γαιοκτήμονα πως πρέπει να κλείσουν την Αλεξάνδρα στο ψυχιατρείο! Όπως και γίνεται.

Έρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδια