Έρωτας φυγάς spoiler: Η έρευνα για το παρελθόν και η ομολογία

Έρωτας φυγάς spoiler: Η Ευγενία ομολογεί στον Στέφανο ότι εκείνη πυροβόλησε την Αλεξάνδρα. Ο Ιάσωνας πιάνει στα πράσα τη γυναίκα του την ώρα που το σκάει με τον Μάρκο, έχοντας μαζί της τα δυο παιδιά τους κι εκείνος το δικό του.

Έρωτας φυγάς spoiler: Η έρευνα για το παρελθόν και η ομολογία

Ο Ιάσωνας μαθαίνει από την Ελπίδα ότι η Αλεξάνδρα τραυματίστηκε όχι επειδή επιχείρησε να αυτοκτονήσει αλλά επειδή η Ευγενία την πυροβόλησε. Επιβεβαιώνει τα λεγόμενά της από την εισαγγελία και πηγαίνει εξοργισμένος στο σπίτι του Στέφανου για να ζητήσει το λόγο από τη δράστιδα και τον Μάρκο. Από τη μεριά του, ο Μάρτης είναι γιος του και του ζήτησε να το σκεφτεί.

Ακολουθώντας το σχέδιο της Αλεξάνδρας, κάνει ότι στηρίζει τη γυναίκα του φτάνει στο σημείο μάλιστα να παρακαλέσει τον Ιάσωνα να μην καταγγείλει την Ευγενία κι εκείνος δεν θα αγοράσει τις μετοχές της Μαργέτας… Στο μεταξύ, η Ευγενία ομολογεί με δάκρυα στα μάτια στον Στέφανο πως, πράγματι, η ίδια πυροβόλησε την Αλεξάνδρα! «θεία, σταμάτα λίγο», λέει στη Νότα, η οποία καταλαβαίνει τι πάει να κάνει και προσπαθεί να την εμποδίσει. “Πρέπει να μάθει την αλήθεια.

Όσα είπε ο Ιάσωνας, ισχύουν! Εγώ το έκανα! Θόλωσα όταν διάβασα το γράμμα που είχε στείλει και έλεγε στον Μάρκο πως ο Γιωργάκης είναι γιος του και του ζήτησε να το σκάσουν”. Ο Στέφανος τη ρωτάει αν έχει αυτό το γράμμα αλλά η Νότα μπαίνει στη μέση και του λέει ότι το πήρε η ίδια και το έκαψε… Ο Φάνης είναι παρών στην εξομολόγηση αυτή της Ευγενίας και δείχνει εμβρόντητος από όσα ακούει αν και κατά βάθος χαίρεται, αφού μαζεύει πληροφορίες που θα του Η Νότα όχι μόνο δεν έχει πειστεί ότι ο Φάνης έχει πάει στο Κιάρι με αγαθές προθέσεις.

μόνο και μόνο για να ανταμώσει με το θείο του, αλλά είναι πεπεισμένη ότι δεν είναι καν ανιψιός του Στέφανου. Γι’ αυτό και ρωτά διάφορους στην περιοχή αν γνώριζαν τον αδικοχαμένο πατέρα του. και όσα της λένε ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τις υποψίες της: ο αδελφός του Στέφανου ήταν κοντός και άσχημος, δηλαδή καμία σχέση με τον Φάνη, ο οποίος είναι ψηλός και όμορφος. Επίσης, μαθαίνει για ένα ατύχημα που είχε ως παιδί και του άφησε σημάδι, οπότε προσπαθεί πια να τον δει χωρίς το πουκάμισό του.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω