Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα σώζει την Ευγενία και τον γιο της

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Στα νέα επεισόδια του δημοφιλούς σίριαλ “Έρωτας Φυγάς” εκτυλίσσονται εξελίξεις που θα συγκλονίσουν τους θεατές, εστιάζοντας ιδίως στην Ευγενία και τον γιο της, που θα βρεθούν αντιμέτωποι με ένα τραγικό γεγονός.

Έρωτας Φυγάς Spoiler: Η Αλεξάνδρα σώζει την Ευγενία και τον γιο της

Η ζωή τους θα αλλάξει δραματικά, καθώς ο σύζυγος της, Μάρκος, αποφασίζει να διώξει την Ευγενία από το σπίτι, κρατώντας παράλληλα τον γιο τους. Αυτός ο αποκλεισμός της από το παιδί της θα την συντριβή ψυχολογικά, καθώς για εκείνη το παιδί σημαίνει τα πάντα.

Οι ημέρες περνούν πολύ αργά και ανυπόφορα για την Ευγενία, και τελικά αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από την Αλεξάνδρα. Η Αλεξάνδρα, παρά τα προβλήματα που είχαν προκύψει μεταξύ τους, αποφασίζει να στηρίξει και να προσπαθήσει να φέρει τον γιο της στην Ευγενία.

Έτσι, μια μέρα, η Αλεξάνδρα αποφασίζει να πάει στο σπίτι του Μάρκου και να πάρει τον μικρό για να συναντήσει κρυφά τη μητέρα του σε ένα απομονωμένο αγροτικό μέρος. Ωστόσο, η Ευγενία δεν τηρεί την υπόσχεσή της να κρατήσει τη συνάντηση σύντομη και αποφασίζει να πάρει τον γιο της μαζί της και να τρέξει μακριά.

Ξαφνικά, τόσο η Ευγενία όσο κι ο γιος της πέφτουν σε ένα ποτάμι, , όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Έρωτας Φυγάς”. Αυτό οδηγεί σε μια κρίσιμη κατάσταση, καθώς ο κίνδυνος πνιγμού είναι αναπόφευκτος. Σε αυτή την απελπιστική στιγμή, η Αλεξάνδρα δεν διστάζει και βουτάει στο ποτάμι για να σώσει τόσο την Ευγενία όσο και τον γιο της από τον σίγουρο πνιγμό.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς mega spoilerΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς spoiler - τοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς νεα σειραέρωτας φυγάς τι θα γίνεισποιλερ ερωτας φυγας