ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Η Αλεξάνδρα πικραίνεται από την απάντηση

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Η Αννα προσπαθεί να προσεγγίσει τη μητέρα της για να τα βρουν. Ομως η Ελπίδα την απειλεί: «Αν δεν επιστρέψεις πίσω στο Παρίσι, θα λάβω άλλα μέτρα, πιο δραστικά και να είσαι σίγουρη δεν θα είναι καθόλου ευχάριστα», της φωνάζει.

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Η Αλεξάνδρα πικραίνεται από την απάντηση

Ο Μιχάλης πάλι ενημερώνει τον Μάρκο πως η Ευγενία δεν πήγε ποτέ στο σπίτι του ασθενούς που την περίμενε και του εκφράζει τις ανησυχίες του: «Είναι πολύ τυπική και δεν θα έκανε κάτι τέτοιο αν δεν υπήρχε κάποιος σοβαρός λόγος», του τονίζει. Θορυβημένος ο Μάρκος αποφασίζει να την ψάξει. Αναστατωμένοι όμως είναι και οι Δεμερτζήδες αφού ούτε αυτοί γνωρίζουν πού βρίσκεται η Αλεξάνδρα.

Στο αμάξι του Μάρκου γίνεται δολιοφθορά και ο Στέφανος ρίχνει ευθύνες στους εργάτες του. «Δεν πρέπει ν’ αφήνετε κανέναν να μπαίνει στο σπίτι», τους λέει έξαλλος. Στο μεταξύ ο Ιάσονας αποφασίζει να γίνει πρόεδρος της τοπικής ποδοσφαιρικής ομάδας, ενώ η Ευγενία συναντιέται με την Αλεξάνδρα. «Δεν έχω τίποτα με τον Μάρκο. Ο,τι υπήρξε ήταν παλιά, σε μια άλλη ζωή. Τώρα έχουν τον γιο μου και τον άντρα μου», της λέει η Αλεξάνδρα. Η Ευγενία της απαντάει χαρούμενη πως το ίδιο της είπε και ο Μάρκος. Η Αλεξάνδρα πικραίνεται από την απάντηση κι από αντίδραση έρχεται πιο κοντά στον Ιάσονα. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Στέφανος συναντά τη Μαργέτα γιατί έχει να της πει κάτι σημαντικό. Μα πριν προλάβει να της το πει, κάποιος τους πυροβολεί.

SPOILERΈρωτας ΦυγάςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER