ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Χαμός στους αρραβώνες Μάρκου και Ευγενίας

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Ο Μάρκος είναι σίγουρος πως θέλει να συνεχίσει τη ζωή του, δίνοντας μία δεύτερη ευκαιρία στον έρωτα. Το ζευγάρι αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα, αγνοώντας τις συνέπειες.

ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER: Χαμός στους αρραβώνες Μάρκου και Ευγενίας

Η Ευγενία, από την άλλη πλευρά, τα βάζει με όλους, προκειμένου να είναι με τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν. Η βραδιά των αρραβώνων οργανώνεται με επιτυχία και όλοι πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Βέβαια, τίποτα δε θα κρατήσει για πολύ. Η Αλεξάνδρα, χωρίς να γνωρίζει κάτι για τους αρραβώνες, αρπάζει το μωρό και το σκάει από το αρχοντικό, στη σειρά Έρωτας Φυγάς. Στόχος της είναι να φτάσει στο σπίτι του Μάρκου και να ζητήσει συγγνώμη. Η ηρωίδα μας θέλει να του πει όλη την αλήθεια για το μωρό, αλλά και για τις απειλές που δέχτηκε από τους Δερμετζίδες. Ο Ιάσονας μαθαίνει πως η γυναίκα του το έσκασε και ετοιμάζεται να σκορπίσει τον τρόμο, για ακόμη μια φορά.

Ο Ιάσονας αρπάζει το όπλο και ξεκινά τους πυροβολισμούς, για να αποτρέψει την Αλεξάνδρα να φτάσει στο σπίτι του Μάρκου.Το μυστήριο των αρραβώνων διακόπτεται από τους δυνατούς ήχους. Η Αλεξάνδρα, λαχανισμένη, φτάνει έξω από την πόρτα, έτοιμη να ομολογήσει τα πάντα. Δυστυχώς, όμως, αντικρίζει τον αγαπημένο της να φιλάει άλλη γυναίκα και όλα γύρω της θολώνουν…

SPOILERΈρωτας ΦυγάςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILER