Έρωτας Φυγάς spoiler: Απειλεί να σκοτώσει την Μαργέτα

Έρωτας Φυγάς spoiler: Το βράδυ της Παρασκευής (22 Σεπτεμβρίου) θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο της εβδομάδας της αγαπημένης σειράς, οι θεατές θα μείνουν με το στόμα ανοιχτό και θα περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο.

Έρωτας Φυγάς spoiler: Απειλεί να σκοτώσει την Μαργέτα

Η Αλεξάνδρα υπερασπίζεται τον Μάρκο, τον φερόμενο ως συνεργό της στη δίκη, αλλά τα παρατάει όλα. Η Μαργέτα φέρνει τα παιδιά στο επισκεπτήριο για να τα δείξει στην Αλεξάνδρα. Όταν το μαθαίνει ο Ιάσωνας, γίνεται έξαλλος και φεύγει από το σπίτι μαζί με τα παιδιά. Εν τω μεταξύ, η Νάντια κατηγορείται για δωροδοκία, το σπίτι της εντοπίζεται στα χρήματα και τίθεται σε διαθεσιμότητα.

Ο Μιχάλης είναι πεπεισμένος ότι αυτό είναι το σχέδιο της Ελπίδας. Επιπλέον, η Αλεξάνδρα ζητά από τον Μάρκο να την ξεχάσει, κάτι που εκείνος σκοπεύει να τιμήσει. Η Ευγενία παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά εξακολουθεί να έχει τάσεις αυτοκτονίας. Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα σκοπεύουν να το σκάσουν μαζί, αλλά την τελευταία στιγμή τους βρίσκει ο Ιάσωνας και νομίζουν ότι η Μαργέτα τους πρόδωσε.

Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα σκόπευαν να το σκάσουν μαζί, αλλά ο Ιάσωνας τους βρήκε την τελευταία στιγμή. Η Μαργέτα μαθαίνει ότι ο Μάρκος ανακάλυψε τελικά ότι ο Γεωργάκης είναι παιδί του και ότι αυτός και η Αλεξάνδρα συναντιούνται κρυφά. Εκείνη όμως τους εκπλήσσει και τους δύο και επιθυμεί να εξαφανιστούν: “Θα σας βοηθήσω! Μην ξαναγυρίσεις.

Ο Ιάσωνας όμως μαθαίνει για το σχέδιο της γυναίκας του. Έτσι, όταν ο Μάρκος περιμένει στο σημείο του ραντεβού, ο Ιάσωνας εμφανίζεται μπροστά της, της κλείνει τον δρόμο και στέλνει εκείνη και τα παιδιά σε ένα σπίτι όπου μένει η ερωμένη του πατέρα της. Φέρεται άσχημα στη γυναίκα του και της φωνάζει όταν παρεμβαίνει ο πρώην συνεργάτης του Δεμερτζή.

‘Ηρέμησε και μίλησέ μου σαν άνθρωπος. Αλλά μην ξεχνάς ποτέ ότι και ο πατέρας σου ήταν παντρεμένος με τη Μαργέτα, αλλά με αγαπούσε. Νόμιζα ότι ήσουν περισσότερο σαν τον πατέρα σου, αλλά γίνεσαι περισσότερο σαν τη μητέρα σου’. Η Αλεξάνδρα τον ευχαριστεί και την αγκαλιάζει: “Όσο είμαι εδώ, θα σε προστατεύω”, του λέει.

Εν τω μεταξύ, όταν ο Μάρκος βλέπει ότι η Αλεξάνδρα δεν εμφανίζεται την καθορισμένη ώρα, συνειδητοποιεί ότι κάτι έχει συμβεί και σκέφτεται τη Μαργέτα. Έτσι, τραβάει ένα όπλο, την αρπάζει και την πηγαίνει στην καλύβα του! Δεν καταλαβαίνω γιατί μισεί την Αλεξάνδρα. Τι άλλο θέλεις από αυτήν;” λέει, αλλά η Μαργέτα αρνείται ότι έχει μιλήσει με τον γιο της ή οπουδήποτε αλλού.

Εκείνος είναι αποφασισμένος να τη σκοτώσει, την κλειδώνει και της βάζει φωτιά. Εκείνη ουρλιάζει. Ο Μάρκος τη σώζει την τελευταία στιγμή και της λέει: “Δεν μπορώ να κάνω τίποτα. “Δεν είμαι σαν εσένα, δεν είμαι σαν εσένα”. Όταν η Mαργέτα επιστρέφει στο σπίτι, η οργισμένη Alexandra απειλεί να τη σκοτώσει με ένα μαχαίρι: “Σε εμπιστεύτηκα, σε αποκάλεσα μαμά μου, αλλά με πρόδωσες ξανά και είπες τα πάντα στον Ιάσωνα Γιατί; Δεν μπορούσες να χορτάσεις τα βάσανά μου;

Αρκετά! Αρκετά! Θα σε σκοτώσω”, επιμένει και είναι έτοιμη να τη μαχαιρώσει, όταν εμφανίζεται η ερωμένη του Δημάζη και τη σταματά: “Σταμάτα, δεν το έκανε η Μαργέτα. Η Ελπίδα σε είδε στο δρόμο και το είπε στον Ιάσωνα. Η Αλεξάνδρα πέφτει μετανιωμένη στην αγκαλιά της Μαργέτας και της ζητάει να τη συγχωρέσει που την υποπτεύθηκε.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω