Έρωτας Φυγάς – Σώζει τον Στέφανο για να έχει ο ίδιος τη χαρά να τον ξεκάνει

Έρωτας Φυγάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στο αποψινό επεισόδιο η σειρά εξελίσσεται δραματικά, καθώς θα δούμε πως θέλουν να βγάλουν απο την μέση το Στέφανο.

Έρωτας Φυγάς – Σώζει τον Στέφανο για να έχει ο ίδιος τη χαρά να τον ξεκάνει

Ο Κοντογιάννης, όμως, αναλαμβάνει δράση και σώζει τη ζωή του στην τελευταία στιγμή. Παρά το παράδοξο αυτό, φαίνεται ότι ο Κοντογιάννης είναι πρόθυμος να τον σώσει τώρα με τα δικά του χέρια, ίσως για να τον εξαφανίσει στο μέλλον. Ο Ιάσωνας βρίσκεται σε κίνδυνο πτώχευσης, και ο Στέφανος εκτείνει το χέρι βοηθείας για να τον διασώσει από την οικονομική καταστροφή. Σε μια αντιφατική κίνηση, ο Κοντογιάννης σχεδιάζει να αρπάξει την περιουσία του Ιάσωνα, ενώ παράλληλα σώζει τη ζωή του Στέφανου.

Όλα αυτά, φαίνεται, χτίζουν τον δράματικό ψυχολογικό στίγμα των χαρακτήρων. Η Ουρανία, συγκινημένη από την εγκυμοσύνη της Γεωργίας, προσεγγίζει τη φίλη της. Το ίδιο συμβαίνει και με την Άννα και τη Ρηνιώ, που συνδέονται από τον βιασμό που υπέστησαν. Ενώ η Μαργέτα βρίσκεται αποκλεισμένη στο κρησφύγετο της και οι προμήθειες εξαντλούνται, η Ελπίδα αρχίζει να ανακαμπτει.

Τέλος, ο Φάνης, επιδιώκοντας εκδίκηση, σχεδιάζει σαμποτάζ στο εργοστάσιο του θείου του. Οι εξελίξεις υπόσχονται περισσότερη ένταση και ανατροπές στα επόμενα επεισόδια, αφήνοντας τους θεατές σε ανυπομονησία για τη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣSPOILERΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραέρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεση