Έρωτας Φυγάς – Σοκ – Ο Ιάσωνας γίνεται δολοφόνος

Έρωτας Φυγάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σύντομα πολλά κρυμμένα μυστικά βγαίνουν στο φως, προκαλώντας σοκ.

Έρωτας Φυγάς – Σοκ – Ο Ιάσωνας γίνεται δολοφόνος

Ο Ιάσωνας βλέπει τα δεδομένα της ζωής του να ανατρέπονται όταν ανακαλύπτει ότι η Μαργέτα είναι ζωντανή. Συγκλονισμένος που τόσο καιρό βρισκόταν στην άγνοια και επί μήνες πενθούσε τον χαμό της, στρέφεται εναντίον της, ενώ ταυτόχρονα θυμώνει και με τον Στέφανο. Οι δύο άντρες τελευταία είχαν καταφέρει να έρθουν κοντά ο ένας στον άλλο και ο Παράσχος στήριξε τον γιο της αγαπημένης του σε δύσκολες στιγμές. Όμως αυτή η αποκάλυψη τους φέρνει ξανά αντιμέτωπους, καθώς αποτελεί προδοσία για τον Ιάσωνα.

Ενώ λοιπόν οι σχέσεις των δύο αντρών είναι τεταμένες, άλλη μία βόμβα σκάει στη Μεσσήνη και μπερδεύει περισσότερο τα πράγματα. Ο Στέφανος ανακαλύπτει ότι ο Φάνης είναι νόθος γιος του Γεώργιου Δεμερτζή και έχει βαλθεί να καταστρέψει τον Ιάσωνα. Την ίδια στιγμή, ο τελευταίος αντιλαμβάνεται ότι κάποιος τον πολεμά και τα βάζει με τον Παράσχο, κατηγορώντας τον ότι θέλει να του διαλύσει τη ζωή. Μάλιστα, θέλοντας να εκδικηθεί τον άντρα της μητέρας του, θεωρώντας τον υπεύθυνο για όσα δεινά τον έχουν βρει, προβαίνει σε μία ακραία κίνηση.

Ο Ιάσωνας βρίσκει τον Στέφανο σε μία έξοδό του στη Μεσσήνη και απαιτεί να λογαριαστούν. Έτσι, ακολουθεί μια λεκτική διαμάχη ανάμεσά τους, που οξύνει ακόμη περισσότερο την ήδη έκρυθμη ατμόσφαιρα. Τότε, ο Δεμερτζής βγάζει ένα όπλο και σημαδεύει τον εχθρό του. Ο Στέφανος του ζητάει να λογικευτεί και να πάνε κάπου ήρεμα ώστε να μπορέσουν να συζητήσουν οι δυο τους. Η οργή, όμως, είναι μεγάλη από την πλευρά του Ιάσωνα, ο οποίος χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες της πράξης του τον πυροβολεί δημοσίως.

Η σφαίρα πετυχαίνει τον άντρα, ο οποίος πέφτει αιμόφυρτος στο έδαφος. Όσοι είναι παρόντες στο συμβάν μένουν αποσβολωμένοι και αναρωτιούνται με τρόμο αν ο Στέφανος είναι νεκρός ή ζωντανός. Τα τραγικά νέα του πυροβολισμού διαδίδονται γρήγορα σε όλη την περιοχή και μόλις ενημερώνεται η Αλεξάνδρα ψάχνει να βρει τον Ιάσωνα. Ωστόσο, τόσο εκείνος όσο και ο λαβωμένος Στέφανος έχουν εξαφανιστεί.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ