Έρωτας φυγάς – Ρηνιώ και Νικόλας ΤΕΛΟΣ

Έρωτας φυγάς – Οι μέρες περνούν και το πτώμα της Μαργέτας δεν εντοπίζεται. Θεωρείται όμως από όλους νεκρή. «Είναι μάταιο να ελπίζετε», τους λένε από τη χωροφυλακή. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», λέει με κλάματα η Αλεξάνδρα, ενώ όλοι στο Κιάρι καταρρέουν.

Έρωτας φυγάς – Ρηνιώ και Νικόλας ΤΕΛΟΣ

Ο Ιάσονας, λόγω της συντριβής του, αρχίζει να μεταμορφώνεται εσωτερικά προς το καλύτερο. Σκέφτεται τα λόγια της, τις πράξεις του, τα λάθη του. Μάλιστα εξομαλύνει τη σχέση του ακόμα και με τον Στέφανο. «Ξέρω ότι έχουν συμβεί πολλά μεταξύ μας αλλά ξέρω ότι τη μητέρα μου την αγάπησες αληθινά και βαθιά», του λέει. Ο Νικόλας στο μεταξύ ανακοινώνει στην Αννα πως χώρισε με τη Ρηνιώ. Η κοπέλα νιώθει πολύ άσχημα με αυτή την εξέλιξη καθώς εξαιτίας της η Ρηνιώ θα υποφέρει.

Παράλληλα η Νότα παραμένει έντονα διαταραγμένη και οδεύει προς το χειρότερο με αποτέλεσμα να είναι επικίνδυνη για τους γύρω της. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Στέφανος είναι αποφασισμένος να κάνει τα πά ντα για να εκδικηθεί τον θάνατο της Μαργέτας. «Θα βρω αυτόν που σε πήρε μακριά μου και θα τον συνθλίψω», λέει οργισμένος.

Εντωμεταξύ, μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Νάντια, από τον πρώην σύζυγό της. Οι φόβοι της ότι ο άνθρωπος αυτός την εντόπισε και θα της καταστρέψει και πάλι τη ζωή, επανέρχονται. Μέσα σε όλα, η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος δεν αντέχουν άλλο τη μεταξύ τους ψυχρότητα και παραδίδονται στο πάθος τους. «Δεν μπορώ να ζήσω λεπτό μακριά σου όσο κι αν προσπάθησα». του ομολογεί και αφήνεται στην αγκαλιά του.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω