Έρωτας φυγάς – Προτρέπει την Αλεξάνδρα να βλέπει κρυφά τον Μάρκο

Έρωτας φυγάς – Το σημερινό επεισόδιο συνεχίζεται με ανατροπές και αποκαλύψεις που κρατούν τους θεατές σε εγρήγορση. Η Μαργέτα αντιλαμβάνεται ότι η Αλεξάνδρα κρύβει ένα μυστικό, συγκεκριμένα το γεγονός ότι η Αλεξάνδρα βλέπει εν τάξει τον Μάρκο, αλλά της κρατάει κρυφή την παρατήρηση αυτή.

Έρωτας φυγάς – Προτρέπει την Αλεξάνδρα να βλέπει κρυφά τον Μάρκο

Κατόπιν, η Μαργέτα ρωτά την Αλεξάνδρα γιατί δεν της πληροφόρησε ότι η Ευγενία την πυροβόλησε. Η Αλεξάνδρα απαντά πως δεν επιθυμούσε να καταστεί άμεσα υπαίτια στην προσπάθεια δολοφονίας του Ιάσωνα. Στη συνέχεια, η Μαργέτα προειδοποιεί την Αλεξάνδρα να μη φορά το ίδιο άρωμα όταν επισκέπτεται τον χώρο εργασίας του Μάρκου και να μην στολίζει τα μαλλιά της. Στην ουσία, η Μαργέτα προειδοποιεί την Αλεξάνδρα να διατηρήσει απόσταση από τον Μάρκο.

Αντίθετα, στο σπίτι του Στέφανου, ο Ιάσωνας εκρήγνυται κατηγορώντας την Ευγενία για την παρέμβασή της στον πυροβολισμό της Αλεξάνδρας. Ο Μάρκος, σε μια προσπάθεια να ηρεμήσει τα πνεύματα και να αποτρέψει όσα μπορούν να ακολουθήσουν, αναλαμβάνει την ευθύνη για την υπόθεση, υπογράφοντας μια δήλωση που στην ουσία αφήνει την τύχη της Ευγενίας στα χέρια του Δεμερτζή.

Παράλληλα, οι κομματάρχες απειλούν τη Μαργέτα με τη δημοσιοποίηση παλαιών μυστικών, εκβιάζοντάς την να αποσύρει την υποψηφιότητά της.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω