Έρωτας Φυγάς – Πρώτα βρείτε τον γιο μου και μετά σκοτωθείτε

Έρωτας Φυγάς – Ο μεγαλύτερος έρωτας, γράφεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00, στον ΑΝΤ1, με νέα επεισόδια, δυνατά πάθη, σκληρές συγκρούσεις και δραματικές ανατροπές.

Έρωτας Φυγάς – Πρώτα βρείτε τον γιο μου και μετά σκοτωθείτε

Η χαρά για τη θετική απόφαση στην υπόθεση της Αλεξάνδρας διαρκεί ελάχιστα, καθώς αντικαθίσταται από το σοκ από τις ειδήσεις για την απαγωγή του Γιωργάκη και της Ρηνιώς. Ο Ιάσονας, ο Μάρκος και ο Κοντογιάννης ερευνούν τη Μεσσήνη με σκοπό να τους εντοπίσουν και να τους απελευθερώσουν από την ανελέητη Νότα. Παράλληλα, ο Στέφανος αποφασίζει να αναχωρήσει άμεσα από την Αθήνα και να κατευθυνθεί προς τη Μεσσήνη, προσφέροντας τη βοήθειά του όσο μπορεί.

Η Μαργέτα αντιμετωπίζει μεγάλη ανησυχία, φοβούμενη για τη δική της ασφάλεια από τις ενέργειες των παρακρατικών. Η Νάντια συλλαμβάνεται και οδηγείται στη φυλακή, ενώ ο Μιχάλης την αποχαιρετά με βαριά καρδιά, συντετριμμένος από τη σκέψη ότι ίσως τη χάσει για πάντα. Ο Στέφανος, επιβεβαιώνοντας τους φόβους της Μαργέτας, βρίσκεται αντιμέτωπος με τους εκτελεστές του αρχηγού των παρακρατικών.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ