Έρωτας Φυγάς – Προδίδει το μυστικό της Αλεξάνδρας

Έρωτας Φυγάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να φέρουν έντονες συγκινήσεις, καθώς η Ελπίδα θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας. Η Αλεξάνδρα, μετά την αντιμετώπιση του πόνου από τον χαμό του Μάρκου, αποφασίζει να επιστρέψει στην οικογένεια Δεμερτζήδων, με σκοπό να δώσει μια νέα ευκαιρία στον γάμο της με τον Ιάσωνα.

Έρωτας Φυγάς – Προδίδει το μυστικό της Αλεξάνδρας

Η αλλαγή στη συμπεριφορά του Ιάσωνα την έχει καταπλήξει, κερδίζοντάς την με την πλούσια ψυχή του. Η σχέση τους εξελίσσεται, και η Αλεξάνδρα ανακαλύπτει την ευαισθησία του Ιάσωνα που φροντίζει για την ευτυχία της, αλλά και της οικογένειάς τους στο πανέμορφο αρχοντικό τους. Με τη νέα της θέση ως κυρία του σπιτιού, η Αλεξάνδρα αντιμετωπίζει διάφορες προκλήσεις. Όταν λαμβάνει μέρος σε έναν γάμο μεταξύ μελών του προσωπικού, νιώθει ξαφνική ζάλη και αποχωρεί.

Κατά την επιστροφή της στον χώρο της γιορτής, η Ελπίδα της προσφέρει φαγητό, αλλά η Αλεξάνδρα πέφτει για μια ακόμα φορά από ζάλη και αποχωρεί. Η ανησυχία της Ελπίδας την οδηγεί να την ακολουθήσει, όπου η Αλεξάνδρα της αποκαλύπτει το μυστικό της εγκυμοσύνης της. Αποκαλύπτει ότι ο Ιάσωνας δεν γνωρίζει ακόμη τίποτα. Παρόλα αυτά, η Ελπίδα αποφασίζει να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη στον Ιάσωνα, προκαλώντας έκπληξη σε εκείνον. Απευθύνεται στην Αλεξάνδρα, η οποία επιβεβαιώνει το γεγονός, υποδεικνύοντας ότι ένα ακόμα μέλος θα προστεθεί στην ευτυχισμένη οικογένειά τους.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ