Ερωτας φυγας που γυριστηκε

Ερωτας φυγας που γυριστηκε: Στην ακριτική πόλη της Δράμας, μια ήσυχη γωνιά της Ελλάδας, η μαγεία του κινηματογράφου ξετυλίχθηκε τις προηγούμενες μέρες με το γύρισμα της αναμενόμενης σειράς “Έρωτας Φυγάς,” που προορίζεται να κλέψει τις καρδιές των θεατών. Σκηνοθέτες, τεχνικοί και ηθοποιοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν αυτό το νέο αριστούργημα του Open, καταφθάνοντας στον πανέμορφο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης και επιτελώντας ένα από τα πρώτα γυρίσματα για το πρώτο επεισόδιο.

Ερωτας φυγας που γυριστηκε

Η σεναριογράφος της σειράς, Ρένα Ρίγγα, αποκαλύπτει ότι η επιλογή της Δράμας ως τοποθεσίας δεν ήταν τυχαία. “Χρειαζόμασταν ένα αυθεντικό τρένο της δεκαετίας του ’50, αφού η σειρά εκτυλίσσεται κατά τη διάρκεια εκείνης της εποχής. Εντυπωσιακά, βρήκαμε αυτήν την αρχαία αμαξοστοιχία στον σιδηροδρομικό σταθμό της Δράμας, όπου και πραγματοποιήθηκε το γύρισμα,” αναφέρει με χαρά.

Η πλοκή της σειράς εστιάζει στο πρωταγωνιστικό ζευγάρι, τον Μάρκο και την Αλεξάνδρα. Ο Μάρκος, ένας ικανότατος μηχανικός αυτοκινήτων, και η Αλεξάνδρα, μια εξαιρετική ράφτρα, ετοιμάζονται να παντρευτούν. Ωστόσο, μια αναπάντεχη συμβάντα τους αναγκάζει να αναβάλουν τον γάμο τους και να αναχωρήσουν κρυφά, επιβιβάζοντας σε ένα τρένο προοριζόμενο για μια επαρχιακή πόλη. Εκεί, όμως, η ζωή τους θα πάρει μια αναπάντεχη τροπή. Ο άρχοντας της περιοχής θα ερωτευτεί την Αλεξάνδρα, εισάγοντας τους χαρακτήρες σε έναν παράδοξο τριγωνικό έρωτα. Από αυτό το σημείο και μετά, τον κόσμο τους θα συνταράξουν συνωμοσίες και υπόγειες κόντρες, δημιουργώντας ένα συναρπαστικό και ανατρεπτικό περιβάλλον.

Η σειρά αυτή, που αποτελεί την ελληνική εκδοχή του δημοφιλούς τουρκικού φορμάτ, έχει ήδη κερδίσει τις καρδιές του κοινού στην γείτονα χώρα. Ωστόσο, η ελληνική παραγωγή έχει προσαρμοστεί προσεκτικά στην τοπική πραγματικότητα, ενσωματώντας διάφορες αλλαγές για να ανταποκρίνεται στο ελληνικό κοινό και τις ιδιαιτερότητες της ελληνικής κοινωνίας.

Με το γύρισμα στη Δράμα να ολοκληρώνεται, η ανυπομονησία των θεατών αυξάνεται για να ανακαλύψουν την ενδιαφέρουσα και συναρπαστική ιστορία του “Έρωτας Φυγάς” και να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις ανάμεσα στους χαρακτήρες που αγαπήσαμε. Αυτή η σειρά αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα και να κατακτήσει τις τηλεοπτικές οθόνες με τη μοναδική της μαγεία.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ

Έρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ νεο επεισοδιοερωτασ φυγασ ολοκληρα επεισοδιαΕρωτας φυγας που γυριστηκεερωτασ φυγασ πρεμιεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειερωτας φυγας τρειλερΈρωτας Φυγάς – Επεισόδιο 8ευγενια ερωτας φυγαςζουμη ερωτας φυγαςσποιλερ ερωτας φυγας