Έρωτας Φυγάς – Πέφτει ”μαύρο” στη σειρά εώς τα μέσα Γενάρη

Έρωτας Φυγάς – Την παρασκευή 15/12, το κανάλι OPEN προβάλλει το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Από σήμερα, η σειρά δεν θα είναι πλέον διαθέσιμη στο κανάλι, καθώς όπως είχαμε αναφέρει προηγουμένως στο serfare.com, δεν συνεχίζει στο OPEN. Ήδη, υπήρχαν δύο κανάλια που εκδήλωναν ενδιαφέρον για την απόκτηση των δικαιωμάτων μετάδοσης, το MEGA και ο ANT1, με τον ANT1 να είναι το επικρατέστερο.

Έρωτας Φυγάς – Πέφτει ”μαύρο” στη σειρά εώς τα μέσα Γενάρη

Εν τέλει, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ANT1 είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την παραγωγική εταιρεία της σειράς για τη μετάδοση της σειράς από τον Γενάρη. Αυτή η εξέλιξη ρίχνει φως στο ενδεχόμενο να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τις συναρπαστικές περιπέτειες των χαρακτήρων μέσα από τη συχνότητα του ANT1. Ενδιαφέρουσα εξέλιξη, δεδομένου ότι η σειρά έχει ήδη καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού με την εποχιακή της προβολή.

Η επιθυμία των θεατών να παρακολουθήσουν τη συνέχεια των ιστοριών των ηρώων αποτελεί σημαντικό κίνητρο για τη μετάβαση της σειράς σε ένα νέο κανάλι. Ωστόσο, υπάρχει ένα κρίσιμο ζήτημα που πρέπει να λυθεί πριν τη μετάβαση: ο ANT1 θα πρέπει να καταβάλει αντίτιμο για τα πνευματικά δικαιώματα του πρώτου και του δεύτερου κύκλου της σειράς. Αυτό, όμως, δεν αποτελεί εύκολο έργο και απαιτεί συγκρότηση συμφωνίας μεταξύ των ενδιαφερόμενων μερών.

Ελπίζουμε ότι η συμφωνία θα επιτευχθεί επιτυχώς και ότι σύντομα θα έχουμε τη χαρά να παρακολουθούμε την σειρά στον ANT1. Αναμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτήν την νέα φάση της αγαπημένης μας σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣSPOILERΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραέρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεση