Έρωτας Φυγάς – Όλα όσα θα δούμε στο μεγάλο φινάλε

Έρωτας Φυγάς – Ο Νίκος Βατικιώτης, ο οποίος ενσάρκωσε τον Θύμιο στη φετινή σειρά “Έρωτας Φυγάς”, αποκάλυψε λεπτομέρειες για το μεγάλο φινάλε της σειράς. Αναφερόμενος στη Μαργέτα και την ανιψιά της, την Άννα, έθεσε σε επίκεντρο την ανάγκη της Μαργέτας να ελέγχει τα πράγματα γύρω της, ενώ ταυτόχρονα θέλει να προστατεύσει τη νεαρή κοπέλα, διασφαλίζοντας ότι θα έχει το καλύτερο, όπως αυτή το επιθυμεί.

Έρωτας Φυγάς – Όλα όσα θα δούμε στο μεγάλο φινάλε

«Είναι παράλογο να μη βλέπει την ομοιότητα που υπάρχει στη δική της περίπτωση με τον Στέφανο και σε εκείνη του Θύμιου και της Άννας. Η Μαργέτα δεν αμφισβητεί την καλοσύνη του. Απλά είναι στον χαρακτήρα της να ελέγχει τα πράγματα και να έχει άποψη για όλα. Σχετικά με τις αντιδράσεις του Θύμιου σε δύσκολες καταστάσεις, ο Βατικιώτης τόνισε ότι ήταν φυσικό ο Θύμιος να αντιδράσει όταν η Άννα τον κατηγόρησε για προικοθήρα, αναδεικνύοντας το πάθος και την ευαισθησία του χαρακτήρα του. “Αυτό ήταν ένα άτοπο περιστατικό και για τον Θύμιο αποτελούσε κόκκινη γραμμή που η Άννα ξεπέρασε.

Ήταν αδύνατον να το αγνοήσει, καθώς η δική του αξιοπρέπεια είναι σημαντική για εκείνον.” Μιλώντας για τα συναισθήματα του Θύμιου για την Άννα, ο Βατικιώτης αποκάλυψε την αληθινή και ισχυρή αγάπη του χαρακτήρα του για εκείνη. “Είναι ερωτευμένος μαζί της και έχει δει την ομορφιά της ψυχής της. Οι λέξεις δεν είναι το δυνατό του σημείο, αλλά οι ενέργειές του αποδεικνύουν την ειλικρινή αγάπη του.” Τέλος, αποκάλυψε ότι το ζευγάρι θα έχει ένα ευτυχισμένο τέλος μετά από όλες τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν.

“Θα ανοίξουν τις καρδιές τους και θα μιλήσουν ανοιχτά για τα αισθήματά τους. Αυτή είναι η λύση σε όλα, η αλήθεια. Εκεί όπου υπάρχει ειλικρίνεια, δεν υπάρχουν προβλήματα και διαφωνίες.” Με αυτές τις αποκαλύψεις, ο Βατικιώτης αναδεικνύει την εξέλιξη του χαρακτήρα του Θύμιου και τον τρόπο που αυτός οδηγεί στην έκβαση της σειράς “Έρωτας Φυγάς”.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ