Έρωτας φυγάς – Ο μεγάλος φόβος της Νότας

Έρωτας φυγάς – Ο Στέφανος κάνει νέα πρόταση γάμου στη Μαργέτα και εκείνη του λέει ξανά το «ναι». Τώρα πια δεν υπάρχουν μυστικά και ψέματα ανάμεσά τους. Εκτός όμως από τον Ιάσονα που δεν ενθουσιάζεται με αυτή την εξέλιξη, ούτε η Νότα χαίρεται, γιατί ξέρει ότι θα… πάρει πόδι από το αρχοντικό του Παράσχου.

Έρωτας φυγάς – Ο μεγάλος φόβος της Νότας

H Μαργέτα έρχεται αντιμέτωπη μ’ έναν εκβιασμό που της γίνεται από τα άτομα που έχουν συμφέρον να μην εγκαταλείψει την πολιτική. Ένα συμβάν που ξεθάβουν από το παρελθόν της, την κάνει να κινδυνεύει, ενώ η ίδια σκέφτεται πια σοβαρά να αποσύρει την υποψηφιότητά της. Παράλληλα, με τον Στέφανο προσπαθούν να πείσουν τον Μάρκο και τον Ιάσονα αντίστοιχα να βρουν μία κοινώς αποδεκτή λύση για τον Γιωργάκη.

Οι προσπάθειες και των δύο πέφτουν στο κενό, αφού το άσβεστο μίσος τους δεν αφήνει περιθώρια για οποιαδήποτε διαπραγμάτευση. Βλέποντας ότι δεν μπορεί να περιμένει άλλο πότε θα κάνουν ανακωχή οι γιοι τους, ο Στέφανος κάνει πρόταση γάμου στη Μαργέτα. «Ας τους δώσουμε εμείς το παράδειγμα, πως η αγάπη μπορεί να διορθώσει τα λάθη και τα προβλήματα», της λέει. Εκείνη φυσικά την αποδέχεται, όμως ξέρουν ότι το δύσκολο κομμάτι είναι η ενημέρωση των οικογενειών τους.

Το επόμενο πρωί, ο Στέφανος ανακοινώνει στους δικούς του το νέο, που δεν είναι και τόσο ευχάριστο… Ο Μάρκος του λέει ψυχρά: «Αφού αυτή είναι η απόφασή σου, εγώ δεν μπορώ να πω κάτι. Αλλά πρέπει κι εσύ να ξέρεις ότι ο αγώνας μου εναντίον του Ιάσονα θα συνεχιστεί μέχρι να πάρω το γιο μου!». Η Ευγενία, επίσης, δεν είναι πολύ ικανοποιημένη, αλλά σέβεται την απόφασή του. Αυτή που έχει παγώσει στο άκουσμα της είδησης είναι η Νότα.

Τον κοιτάει μ’ ένα βλέμμα που θα μπορούσε να σκοτώσει άνθρωπο, όμως προσπαθεί να συγκρατηθεί και του εύχεται… κάθε ευτυχία. Όταν αργότερα μένει μόνη με την ανιψιά της, ξεσπά: «Τι ήταν αυτό το ξαφνικό πάλι; Θα έρθει εδώ η Μαργέτα και θα κάνει κουμάντο; Κι εγώ; Να δεις που θα με πετάξει από το σπίτι… Κι εσένα μαζί! Και θα σου πάρουν και το παιδί», λέει στην Ευγενία για να τη θορυβήσει κι εκείνη… «Δεκάρα δεν θα αφήσει να πάρουμε… Αλλά μην ανακατευτείς εσύ! Θα βρω εγώ λύση και, μάλιστα, άμεσα».

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω