Έρωτας Φυγάς – Ο Μάρκος εξαγριωμένος του ζητά τα ρέστα

Έρωτας Φυγάς – Ο Μάρκος, εξοργισμένος, βαδίζει προς το σπίτι. Στο εσωτερικό του, βρίσκει τη Νότα, τον Στέφανο, τον Φάνη και, φυσικά, την Ευγενία. Χωρίς να σκεφτεί κανέναν, ξεσπά και φωνάζει: “Πώς τόλμησες να πεις τέτοιο ψέμα, ότι είσαι έγκυος; Τι παιχνίδι παίζεις πάλι; Αφού ξέρουμε καλά και οι δύο ότι δεν σε έχω αγγίξει από τότε που γεννήθηκε ο γιος μας.”

Έρωτας Φυγάς – Ο Μάρκος εξαγριωμένος του ζητά τα ρέστα

Εκείνη, αιφνιδιασμένη από την αντίδραση του, βρίσκει την αυτοκυριαρχία της και απαντά: “Δεν θυμάμαι πώς πλάγιασαν μαζί γιατί ήμασταν μεθυσμένοι εκείνο το βράδυ.” Υποκρινόμενη τη θιγμένη με όσα συμβαίνουν, φεύγει με τη θεία της, τη Νότα. Ο Στέφανος, με τη σειρά του, δηλώνει στον Μάρκο ότι είναι δυνατόν να μη θυμάται τίποτα λόγω της μέθης.

Του εξηγεί ότι είδε με τα μάτια του τα αποτελέσματα των εξετάσεών της. Ωστόσο, ο Μάρκος επιμένει ότι θυμάται τα πάντα και ότι όσα λέγονται είναι ψέματα: “Θυμάμαι πολύ καλά τι κάνω.” Ο Φάνης και η Ευγενία, παρότι δεν έχει συμβεί τίποτα μεταξύ τους, περνούν πολύ χρόνο μαζί, προκαλώντας παρεξηγήσεις μεταξύ των κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι τους κουτσομπολεύουν. Ένας ντόπιος, όμως, που βλέπει τον καβγά μεταξύ του Μάρκου και του Φάνη, του φωνάζει: “Αντε να μαζέψεις τα ρεζιλίκια σου πρώτα. Ολη η Μεσσήνη ξέρει ότι η γυναίκα σου τραβιέται με τον Φάνη, τον ανιψιό του Παράσχου.”

Τότε ο Μάρκος αρχίζει να σκηνοθετεί διάφορα σενάρια και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι το παιδί που κυοφορεί η Ευγενία δεν είναι δικό του, αλλά του Φάνη. Πηγαίνει στον Φάνη, ο οποίος είναι έξαλλος, και τον απειλεί με όπλο: “Πλάγιασες με την Ευγενία και πάτε να μου φορτώσετε το παιδί; Ολη η περιοχή σας κουβεντιάζει. Με έχετε ξεφτιλίσει.”

Ο Φάνη αρνείται τα πάντα και τρεμάμενος λέει: “Τι είναι αυτά που λες; Σου ορκίζομαι δεν έχει γίνει τίποτα μεταξύ μας.” Ακριβώς την ώρα που αυτή μπαίνει, βλέποντας τη σκηνή, φωνάζει: “Μην του κάνεις κακό. Αλήθεια σου λέει. Σου είπα ψέματα. Δεν είμαι έγκυος.”

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω