Έρωτας Φυγάς – Ο Μάρκος αλλάζει γνώμη και την σώζει από τις φλόγες

Έρωτας Φυγάς –  Ο Μάρκος βρίσκεται σε έναν κατάσταση έντονου θυμού και διψασμένος για εκδίκηση. Η Μαργέτα, στην οποία ανατίναζεται η ζωή, βρίσκεται στο επίκεντρο της κατάστασης. Υπό την απειλή όπλου, ο Μάρκος την απάγει και τη μεταφέρει σε μια απομονωμένη καλύβα.

Έρωτας Φυγάς – Ο Μάρκος αλλάζει γνώμη και την σώζει από τις φλόγες

Με ερωτήσεις που αποδεικνύουν τον θυμό του, ο Μάρκος την κατηγορεί για προδοσία, ρωτώντας τη γιατί την Μαργέτα, και αναζητώντας απαντήσεις για τον λόγο που απεχθάνεται την Αλεξάνδρα. Ωστόσο, η ίδια αρνείται ότι μίλησε στον γιο της ή σε άλλον για το σχέδιό τους. “Δεν ήμουν εγώ. Πράγματι, ήθελα να σας βοηθήσω. Δεν σας είπα ψέματα. Δεν ξέρω τι έγινε ή ποιος άλλος έμαθε το σχέδιό σας”, του απολογείται.

Παρόλα αυτά, ο Μάρκος είναι αποφασισμένος να εκδικηθεί και επιμένει στο σχέδιό του να την σκοτώσει. Κλειδώνει τη Μαργέτα στην καλύβα και ανάβει φωτιά. Ταυτόχρονα, μια πυρκαγιά ξεσπά στο Κιάρι, και εργάτες, μαζί με τον Ιάσωνα, αγωνίζονται να την κατασβήσουν με κάθε δυνατό τρόπο. Εν τω μεταξύ, η Μαργέτα στη φλεγόμενη καλύβα είναι αποφασισμένη να πληρώσει για τα λάθη του παρελθόντος της. “Έφταιξα και θα πληρώσω. Έτσι το καθόρισε η μοίρα και έτσι πρέπει”, σκέφτεται.

Ωστόσο, την τελευταία στιγμή, ο Μάρκος αλλάζει γνώμη και αποφασίζει να σώσει τη Μαργέτα. Της λέει: “Δεν είμαι όπως εσείς”. Τη στιγμή αυτή, φτάνει και ο Στέφανος, ο οποίος είχε ενημερώσει τον Μάρκο για τον κίνδυνο που αντιμετώπιζαν. Αποκαλύπτεται ο θυμός του Στέφανου για την επικίνδυνη κατάσταση που δημιούργησε ο Μάρκος, φωνάζοντας του ότι έχει χάσει κάθε έλεγχο.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

"ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣbettu maggiradhmhtrhs makaliasSPOILERδημητρησ μακαλιασΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑς ΦΥΓΑΣ OPEN TVΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραερωτασ φυγασ οπεν "έρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενερωτασ φυγασ πρεμιεραερωτασ φυγασ σειραέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεσημακαλιαςοπεν τω