Έρωτας Φυγάς – Ο Ιάσωνας ξεγελάει τον θάνατο

Έρωτας Φυγάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η πλοκή θα ανατραπεί καθώς ο Κοντογιάννης θα αντιμετωπίσει απροσδόκητα εμπόδια. Οι τηλεθεατές θα διαπιστώσουν την αποτυχία του σχεδίου του Κοντογιάννη, η ένταση και η αγωνία θα φτάσουν στο αποκορύφωμά τους.

Έρωτας Φυγάς – Ο Ιάσωνας ξεγελάει τον θάνατο

Η απώλεια του Μάρκου αποδεικνύεται ως εγκληματική πράξη, που δεν προέκυψε τυχαία. Ο Ιάσωνας επιδιώκει με όλες τις δυνάμεις του να εντοπίσει τον ένοχο, με τη βοήθεια του Κοντογιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες από του ρεπορτάζ, ο Κοντογιάννης υποστηρίζει πως ο Μάρκος δολοφονήθηκε, καθοδηγώντας τον Ιάσωνα προς μια διεύθυνση που θα τον οδηγήσει στον δράστη. Ωστόσο, ο Κοντογιάννης καλείται να αντιμετωπίσει τη δική του απειλή. Έχοντας ως στόχο την εκδίκηση για τον χαμό του πατέρα του, σχεδιάζει την εξαφάνιση του Ιάσωνα.

Η παγίδα που στήνει οδηγεί τον Ιάσωνα στον θάνατο, με την επιθετική επέμβαση των ανδρών του αρχηγού των οικοπεδοφάγων. Απο ότι φαίνεται ο Ιάσωνας θα ξεγελάσει τον θάνατο και θα γλιτώσει. Όμως, ερωτηματικά παραμένουν για το αν κάποιος θα αποτρέψει την τραγωδία ή αν το σχέδιο του Κοντογιάννη θα ολοκληρωθεί με επιτυχία. Καθώς οι γρίφοι λύνονται και οι αλήθειες αποκαλύπτονται, οι χαρακτήρες πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των επιλογών τους, ενώ η μάχη για δικαιοσύνη και εκδίκηση φτάνει στο απόγειο της.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ