Έρωτας Φυγάς – Ο Ιάσωνας προδομένος – Της επιτίθεται

Έρωτας Φυγάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Μαργέτα επιστρέφει στο Κιάρι, αναστατώνοντας τον καθημερινό ρου της ζωής, όπως αποκαλύπτεται στη συνέχεια του Έρωτα Φυγά, και οι αντιδράσεις είναι ανάμεικτες, ειδικά για τον γιο της, τον Ιάσονα. Ο νέος αυτός στοιχειωμένος από την πίκρα του παραληρεί, καθώς η μητέρα του, που ως τώρα θεωρούνταν νεκρή, επιστρέφει σαν να μην έφυγε ποτέ.

Έρωτας Φυγάς – Ο Ιάσωνας προδομένος – Της επιτίθεται

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Ιάσωνας βρίσκεται σε απόλυτο σοκ, αντιμετωπίζοντας τη μητέρα του ως ζωντανή παρουσία. “Πώς γίνεται αυτό;”, εκπλήσσεται, με τη Μαργέτα να απαντά αποφασισμένη: “Θα σας εξηγήσω όλα”. Η στιγμή αυτή είναι γεμάτη συναισθηματική ένταση, με τη Γεωργία να πέφτει στην αγκαλιά της κλαίγοντας, ενώ η Αλεξάνδρα τρέχει να συμπαρασταθεί.

Ο Ιάσωνας, όμως, δεν εκφράζει καμία αντίδραση. Εκείνη, συνειδητοποιώντας την ανάγκη για ιδιωτική στιγμή, παρακαλεί τους πάντες να τους αφήσουν μόνους. “Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να θυμώσω”, λέει ο νεαρός, εκφράζοντας τα ανάμεικτα συναισθήματά του. “Πώς μπορείς να ζεις τόσο καιρό χωρίς να δώσεις σημεία ζωής; Σε πόνεσα, σε πένθησα. Σου ετοίμασα μνημόσυνο κι εσύ έζησες χωρίς να αναφέρεις τίποτα. Δεν σκέφτηκες ποτέ για μένα; Με άφησες εδώ να πονάω για τον χαμό σου. Δεν με σκέφτηκες καθόλου; Ένιωσα τον πόνο που μου προκάλεσες”.

“Έχεις δίκιο, γιε μου, αλλά πίστεψέ με, δεν γινόταν αλλιώς. Ήταν ο μόνος τρόπος. Πρέπει να με ακούσεις. Έχεις κάθε δίκιο, αλλά άφησε με να σου εξηγήσω”, απαντά με ειλικρίνεια η Μαργέτα, ενώ οι απορίες του Ιάσονα λύνονται στην πορεία.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ