Έρωτας Φυγάς – Ο Ιάσωνας παρασύρεται σε επικίνδυνα μονοπάτια

Έρωτας Φυγάς – Τα νέα επεισόδια της σειράς ανατρέπουν τα δεδομένα, καθώς ο Ιάσωνας βρίσκεται παγιδευμένος στα δίχτυα της Άρτεμις. Η συναρπαστική πλοκή αναπτύσσεται με μια σειρά καλοστημένων επικίνδυνων σχεδίων, με σκοπό να προκαλέσει βαθύτερο πόνο στον Ιάσωνα.

Έρωτας Φυγάς – Ο Ιάσωνας παρασύρεται σε επικίνδυνα μονοπάτια

Η Άρτεμις, συνεργαζόμενη με τον Φάνη, έχει επιλέξει τον Ιάσωνα ως στόχο της εκδίκησης. Κατά τα λεγόμενα του πατέρα της η μητέρα της τους εγκατέλειψε για να πάει στον πατέρα του Ιάσωνα ήταν η αφορμή για την Άρτεμις να αναζητήσει την εκδίκηση. Αισθανόμενη ότι η Ουρανία είχε την αγάπη περισσότερο από αυτήν, επέστρεψε με σκοπό να εξισορροπήσει τα πράγματα. Η συνάντηση ανάμεσα στην Άρτεμις και τον Ιάσωνα εξελίσσεται με γοητεία, καθώς ο νεαρός ήρωας γοητεύεται από την παρουσία της.

Η Άρτεμις, από τη μεριά της, δείχνει θετικά συναισθήματα, ενώ οι συναντήσεις τους γίνονται ολοένα και περισσότερες, οδηγώντας σε μια εξαιρετική σχέση. Η Άρτεμις επιδιώκει την εκδίκηση με μια δοσμένη συναισθηματική επιθετικότητα, ενώ ο Ιάσωνας γίνεται ανυποψίαστο θύμα. Ωστόσο, το ερώτημα παραμένει: Πόσο θα διαρκέσει αυτή η κατάσταση; Και τι θα συμβεί όταν η Άρτεμις ανακαλύψει πληροφορίες για το παρελθόν της, που δεν είχε φανταστεί ποτέ; Οι ανατροπές είναι αναπόφευκτες και υπόσχονται να κρατήσουν το κοινό σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ