Έρωτας Φυγάς – Ο Ιάσωνας μπλέκεται στα δίχτυα της

Έρωτας Φυγάς – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, ο Ιάσωνας θα βρεθεί στο στόχαστρο της Άρτεμις, καθώς αυτή συνεχίζει να θέτει παγίδες για να τον παγιδεύσει. Προκειμένου να επιτύχει τα σχέδιά της, η Άρτεμις επιδιώκει να εμπλακεί σε περαιτέρω επαφές με τον Ιάσωνα.

Έρωτας Φυγάς – Ο Ιάσωνας μπλέκεται στα δίχτυα της

Μέσα από αυτές τις επαφές, η Άρτεμις αποκτά περισσότερες πληροφορίες για τον Ιάσωνα, όπως τη διεύθυνσή του, τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και τους τόπους όπου διασκεδάζει. Ταυτόχρονα, η Άρτεμις οργανώνει μια ακόμα συνάντηση με τον Ιάσωνα, εκτός από εκείνη που είχαν στην Αθήνα. Σύμφωνα με το ρεπορταζ, αναπτύσσεται ένα ειδύλλιο μεταξύ τους, το οποίο αρχίζει να επηρεάζει συναισθηματικά τον Ιάσωνα.

Ο ίδιος είναι ανοιχτός σε μια νέα αρχή στη ζωή του, καθώς νιώθει την ανάγκη να αλλάξει κάτι σημαντικό. Ωστόσο, ενώ ο Ιάσωνας αντιλαμβάνεται αυτήν την εξέλιξη ως ένα νέο ξεκίνημα στη σχέση τους, για την Άρτεμις αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου. Η πραγματική της πρόθεση είναι να χρησιμοποιήσει αυτήν τη σχέση ως μέσο για να καταστρέψει τον Ιάσωνα.

Καθώς η Άρτεμις βυθίζεται στις επιπτώσεις ενός μεγάλου ψεύδους που έχει πλανήσει τη ζωή της, αποκαλύπτεται ότι είναι η κόρη της Ουρανίας. Αυτό που δεν γνωρίζει είναι ότι η πραγματική της ιστορία διαφέρει από αυτήν που πίστευε όλα αυτά τα χρόνια. Καθώς η αλήθεια αποκαλύπτεται, η Άρτεμις βρίσκεται αντιμέτωπη με τις διλήμματα του παρελθόντος της και τον αντίκτυπο που έχει στη ζωή της και στις επιλογές που κάνει.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ