Έρωτας Φυγάς – Ο Φάνης τιμωρεί τον Αδερφό του

Έρωτας Φυγάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η πλοκή θα εξελιχθεί με συναρπαστικό τρόπο, καθώς ο Φάνης θα συνεχίσει επίμονα τα σχέδιά του εναντίον του Ιάσωνα. Ανακαλύπτουμε ότι ο Φάνης, ο οποίος μέχρι στιγμής φαινόταν ως αντίπαλος του Δεμερτζή, αποκαλύπτεται πως είναι ο αδερφός του Ιάσωνα.

Έρωτας Φυγάς – Ο Φάνης τιμωρεί τον Αδερφό του

Ο Φάνης, αγνοώντας απολύτως την ύπαρξή του, έζησε σε συνθήκες φτώχειας αντίθετα με τον ίδιο που μεγάλωσε στην αγκαλιά της πλούσιας οικογένειας Δεμερτζή ως νόμιμος διάδοχος. Στα νέα επεισόδια, αποκαλύπτεται το μυστικό που κρύβει ο Φάνης: ο Ιάσωνας είναι αδελφός του, αποτέλεσμα εξώγαμου γάμου με τον Γεώργιο Δεμερτζή. Ο Φάνης, αισθανόμενος αδικημένος, φτάνει στη Μεσσήνη με το σκοπό να εκτελέσει τα σχέδιά του κατά του αδερφού του. Έχοντας εξαπολύσει ένα πολύπλοκο σχέδιο, ξεκινά να το υλοποιεί.

Στην τελευταία προσπάθειά του να τοποθετήσει βόμβα στα φορτηγά του Δεμερτζή, ο Στέφανος διακρίνει ότι κάτι επιχειρεί ο ανιψιός του και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Φάνης αποκαλύπτει την αλήθεια για την καταγωγή του στον Στέφανο, εξηγώντας ότι είναι γιος του Γεώργιου Δεμερτζή. Ο Παράσχος, ακούγοντας τα λόγια του, προσπαθεί να τον πείσει ότι ο Ιάσωνας δε φέρει ευθύνη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Φάνης.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ