Έρωτας Φυγάς – Ο Φάκελος πέφτει σε λάθος χέρια

Έρωτας Φυγάς – Η Αννα κρατά ένα φάκελο που της παρέδωσε η Δήμητρα και πρέπει να το παραδώσει σε ασφαλή χέρια. Ωστόσο, η συνεχής κίνηση στην Κηφισιά, όπου ζει η Μαργέτα, την έκανε στόχο.

Έρωτας Φυγάς – Ο Φάκελος πέφτει σε λάθος χέρια

Έτσι, ασφαλίτες την εντοπίζουν μόλις αναλαμβάνει τον φάκελο. Παράλληλα, η Μαργέτα ανησυχεί μήπως ο Στέφανος επέλθει στα μπελάδες που έπιασε και χειροτερεύσει τα πράγματα. “Μην ανησυχείς. Ο κύριος Στέφανος ξέρει τι κάνει”, της λέει ο Θύμιος, αλλά αυτή δεν μπορεί να ηρεμήσει. “Είναι ήδη σε μεγάλους μπελάδες. Αυτοί οι άνθρωποι δεν αστειεύονται. Αν τους ενοχλήσει, δεν θα τον αφήσουν ατιμώρητο. Θα απαιτήσουν εκδίκηση και δεν θα σταματήσουν μόνο σε αυτόν”, προειδοποιεί και αυτός είναι ο μεγάλος φόβος της.

Παράλληλα ο Μάρκος τραυματίζεται και μεταφέρεται στο νοσοκομείο όπου χαροπαλεύει για ώρες στο χειρουργείο. Ο Κοντογιάννης βάζει φιτιλιές, στον Στέφανο. «Είσαι σίγουρος πως πρόκειται για ατύχημα και όχι για εγκληματική ενέργεια; Έχεις αρκετούς εχθρούς που θα ήθελαν να σου κάνουν κακό», του τονίζει. Η ιδέα ότι μπορεί να είναι προσχεδιασμένη δολοφονία μπαίνει για τα καλά στο μυαλό του Παράσχου.

Η Αλεξάνδρα προσπαθεί μάταια να αποσπάσει κάποια πληροφορία για την υγεία του Μάρκου. «Μιχάλη, πες μου. Σε παρακαλώ. Θα πεθάνω από την αγωνία. Θα ζήσει;». Εκεί νος όμως αποφεύγει να δώσει σαφή απάντηση. «Κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Από εκεί και πέρα δεν μένει παρά να προσευχηθούμε».

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ