Έρωτας Φυγάς – Ο έρωτας της χτυπά την πόρτα

Έρωτας Φυγάς – Ο νεαρός ηθοποιός Χρήστος Παπαδόπουλος θα αναστατώσει τον κόσμο της σειράς με τη νέα του είσοδο. Το τηλεοπτικό ντεμπούτο του πραγματοποιήθηκε πέρσι στη σειρά “Αυτή η νύχτα μένει”, και τώρα ετοιμάζεται να ενταχθεί στον κόσμο της σειράς που θα παρακολουθήσουμε μέσω της συχνότητας του ΑΝΤ1.

Έρωτας Φυγάς – Ο έρωτας της χτυπά την πόρτα

Στη νέα του πρόκληση, ο Χρήστος Παπαδόπουλος υποδύεται τον Αναστάση, ένα νέο πρόσωπο που βρίσκει εργασία στα κτήματα του Δεμερτζή. Εκεί, ερωτεύεται τη Βασούλα, που ενσαρκώνεται από τη γνωστή Χρύσα Κλούβα στον “Έρωτα Φυγά”. Η είδηση για τη συμμετοχή του Χρήστου Παπαδόπουλου στη σειρά έγινε γνωστή μέσω της Χρύσας Κλούβας, η οποία ανακοίνωσε το γεγονός με ένα στόρι στα social media. Η προσθήκη του Χρήστου Παπαδόπουλου στον στην σειρά υποσχόμενη εντυπωσιακές εξελίξεις στο σενάριο.

Ο νέος ρόλος του, ως Αναστάσης, προκαλεί ενδιαφέρον, καθώς ερωτεύεται τη Βασούλα, παίζοντας απόλυτα τον χαρακτήρα του. Η Χρύσα Κλούβα, αναδεικνύει τον ενθουσιασμό της για την επικείμενη συνεργασία τους, προσφέροντας στους θεατές μια γεύση από το τι να περιμένουν. Ο κόσμος παρακολουθεί με ανυπομονησία την εξέλιξη της ιστορίας, που υπόσχεται να παρασύρει τους θεατές σε νέες συναρπαστικές στιγμές.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ