Έρωτας Φυγάς – Νότα – Ευγενία περνούν στην αντεπίθεση

Έρωτας Φυγάς – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς, η Ευγενία και η Νότα αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες που θα αλλάξουν το ρεύμα της ιστορίας. Αποφασισμένες να αντιδράσουν, σχεδιάζουν μια αντεπίθεση κατά του Μάρκου, ενώ αναθέτουν στον Φάνη τον ρόλο του παρατηρητή, παρακολουθώντας κάθε κίνηση της Νότας.

Έρωτας Φυγάς – Νότα – Ευγενία περνούν στην αντεπίθεση

Η Νότα, προσπαθώντας να κρύψει τα ίχνη της, επισκέπτεται την Ελπίδα στο νοσοκομείο. Εκεί, απειλεί την Ελπίδα πως, αν καταθέσει εναντίον της Ευγενίας, θα αναγκαστεί να χρησιμοποιήσει ξανά βία για να προστατεύσει τα συμφέροντά της. Κατόπιν, η Ευγενία αποφυλακίζεται, αλλά εξακολουθεί να ασκεί επιρροή. Αποφασισμένη να εκδικηθεί, στερεί από την Αλεξάνδρα και τον Μάρκο τον Στεφανάκο.

Παρά τις απειλές που δέχονται από τον Μάρκο και τον Στέφανο, η Νότα και η Ευγενία επανεκτιμούν την κατάσταση και σχεδιάζουν ένα νέο σχέδιο δράσης. Ποια άλλα μυστικά και εκπλήξεις επιφυλάσσουν οι δύο αυτές αδίστακτες γυναίκες; Με τις εξελίξεις να καλύπτουν έναν καταιγισμό απρόβλεπτων γεγονότων, η ιστορία παίρνει ανατρεπτικές τροπές και οι χαρακτήρες βρίσκονται σε μια πολύπλοκη ζώνη αναταραχής. Άραγε τι άλλο ετοιμάζουν οι δύο αδίστακτες γυναίκες; Μένει να δούμε τις εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

""ΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣSPOILERΈρωτας ΦυγάςΈρωτας Φυγάς openΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ SPOILERέρωτας φυγάς trailerέρωτας φυγάς γυρησματαΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επισοδιοέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς ηθοποιοιερωτας φυγας νεα επεισοδιαέρωτας φυγάς νεα σειραέρωτας φυγάς οπεν τηλεορασηερωτας φυγας ορενέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα γίνειέρωτας φυγάς υποθεση