Έρωτας Φυγάς – Νέα επεισόδια, δυνατά πάθη – Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00

Έρωτας Φυγάς – Με ιδιαίτερη χαρά, το κανάλι ΑΝΤ1 υποδέχεται τον “Έρωτα Φυγά” και ενσωματώνει τα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής στο πρόγραμμά του, αποκτώντας παράλληλα τα δικαιώματα προβολής και των δύο κύκλων. Η πρεμιέρα του “Έρωτα Φυγά” έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου στις 21:00, υποσχόμενη νέα επεισόδια γεμάτα πάθη, συγκρούσεις, και ανατροπές.

Έρωτας Φυγάς – Νέα επεισόδια, δυνατά πάθη – Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00

Ο μεγαλύτερος έρωτας της σειράς θα ξετυλίγεται κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:00 στον ΑΝΤ1, παρουσιάζοντας μια πλούσια πλοκή με ένα εξαιρετικό cast και σημαντικούς συντελεστές. Η δράματική ανάπτυξη του έρωτα αναμένεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές. Στον Β’ κύκλο, το Κιάρι μπαίνει σε νέα εποχή, αντιμετωπίζοντας τα διλήμματα του μεγάλου έρωτα. Η Αλεξάνδρα και ο Μάρκος, πλέον ελεύθεροι και μαζί, βρίσκονται αντιμέτωποι με τις κοινωνικές πιέσεις και τις δυσκολίες που επιφέρει η “παράνομη” συγκατοίκησή τους.

Τα νέα επεισόδια ανακαλύπτουν τη ζήλια και τα ξεσπάσματα του Μάρκου απέναντι στον Ιάσωνα, που προσφέρει την ελευθερία στην Αλεξάνδρα. Ο Ιάσωνας, μετά τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα και την οικονομική του καταστροφή, προσπαθεί να διατηρήσει το Κιάρι και να διατηρήσει μια ελπίδα για την επιστροφή της. Η Μαριέττα, αντιμετωπίζοντας τους εχθρούς της και προστατεύοντας τον Στέφανο, αντιμετωπίζει κινδύνους που φαίνεται να μοιάζουν με τη Λερναία Ύδρα.

Ο Στέφανος, με στόχο να εξιχνιάσει την απειλή κατά της Μαριέττας, ανακαλύπτει κρυμμένα μυστικά και βρίσκεται αντιμέτωπος με επικίνδυνες καταστάσεις. Μέσα σε αυτό το κλίμα, όλοι βρίσκονται στο στόχαστρο ενός αόρατου εχθρού, ανατρέποντας δραματικά τις ζωές τους. Η σειρά αποκαλύπτει παλιούς και νέους έρωτες που σαρώνουν τα πάντα στο πέρασμά τους, δημιουργώντας έναν κύκλο βίας που φαίνεται να μην έχει τέλος. Κρυμμένα μυστικά αναδύονται, καθιστώντας τους θύτες θύματα σε μια ανελέητη εξέλιξη γεγονότων. Μένει να δούμε αν ο “Έρωτας Φυγάς” θα καταφέρει ποτέ να βρει τον προορισμό του.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ