Έρωτας Φυγάς – Μετανιωμένος της ζητά συγχώρεση

Έρωτας Φυγάς – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα δούμε τον Ιάσωνα να βιώνει μια έντονη συνάντηση με τη Μαργέτα. Αντικρίζοντας την, η οργή του ξεσπά κατά της μητέρας του, αλλά τελικά, στο τέλος την ικετεύει να του συγχωρέσει.

Έρωτας Φυγάς – Μετανιωμένος της ζητά συγχώρεση

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι η Μαργέτα επιστρέφει στο Κιάρι, αφήνοντας τους πάντες σε έκπληξη. Εκ των οποίων ο Ιάσωνας, ο οποίος δυσκολεύεται να πιστέψει τα μάτια του. Εξοργισμένος, αρχίζει να φωνάζει στη Μαργέτα, κατηγορώντας την πως κορόιδεψε όλους. Η Μαργέτα, παρά την προσπάθειά της να εξηγήσει την κατάσταση, συναντά την αντίσταση του Ιάσωνα, ο οποίος συνεχίζει να αποδοκιμάζει τις ενέργειές της. Ωστόσο, καθώς περνάει ο χρόνος, ο Ιάσωνας καταλαμβάνεται από μια ηρεμία.

Συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται χρόνος για να συζητήσουν τα πάντα. Αναγνωρίζει ότι ίσως χρειάζεται να ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο που εξέφρασε τον θυμό του, αλλά και για τη συνολική αλλαγή στη στάση του. Έτσι, ο Ιάσωνας, παρά την αρχική οργή του, βρίσκει την εσωτερική του ηρεμία και προτίθεται να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με ψυχραιμία. Αναζητά να ξανακτίσει τη σχέση του με τη Μαργέτα, ελπίζοντας ότι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν και να βρουν κοινό έδαφος.

Για την αρχική σελίδα « Έρωτας Φυγάς  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Έρωτας Φυγάςέρωτας φυγάς ant1έρωτας φυγάς αυριοΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ εξελίξειςΕΡΩΤΑΣ ΦΥΓΑΣ επεισόδιαέρωτας φυγάς επόμενα επεισόδιαέρωτας φυγάς περιλήψειςέρωτας φυγάς σημεραέρωτας φυγάς τι θα δούμεερωτας φυγας τρειλερ